Stiri de ultima ora

Cum și-au anunțat despărțirea cei de la Daft Punk (VIDEO) |

Cum și-au anunțat despărțirea cei de la Daft Punk (VIDEO) |
Monden
Formația Daft Punk se desparte după aproape trei decenii de activitate. Considerată una dintre cele mai influențe formaţii a muzicii electronice, Daft Punk a câştigat de-a lungul timpului numeroase premii Grammy şi a avut alte câteva zeci de nominalizări.

Formația Daft Punk și-a anunțat despărțirea

Formația Daft Punk se desparte după 28 de ani de activitate. Reprezentanții formației nu au menționat, însă, motivul din spatele deciziei. Pentru a marca momentul, formația a postat pe pagină să de Youtube și un clip de adio în care unul dintre membri formației sare în aer.

Până marți la prând, clipul postat de pormație pe YouTube a strâns peste 12 milioane de vizualizări.

Daft Punk, 13 premii Grammy și unele dintre cele mai faimoase colaborări

Daft Punk a fost înființată în 1993, la Paris, și este considerată una dintre cele mai influențe formații de muzică electronIcă a tuturor timpurilor.

De-a lungul timpului, Daft Punk a câștigat numai puțin de 13 premii Grammy și a avut peste 40 de nominalizări. Printre hit-urile pe care formația și-a trecut numele se numără melodii precum "One More Time", "Around the World" sau "Da Funk", însă formația a avut și numeroase colaborări cu artiști precum Pharell Williams sau The Weekend.

„Get Lucky”, piesa lansată în colaborare cu Pharell Williams a adunat peste 542 de milioane de vizualizări pe YouTube, iar în anul lansării, 2013 a ținut mult timp primele locuri în topurile muzicale din întreaga lume, auzindu-se și în cele mai cunoscute cluburi din România.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus