Stiri de ultima ora

Cum arată mama frumoasei Cristina Ich și ce asemănare izbitoare este între cele doua |

Cum arată mama frumoasei Cristina Ich și ce asemănare izbitoare este între cele doua |
Monden
Cristina Ich este de o frumusețe aparte. Aceasta a fost de multe ori acuzată că ar fi apelat la medicul estetician pentru a evidenția modul în care arată, însă iubita lui Alex Pițurcă a negat întotdeauna aceste acuzații. Cu toții știm că frumusețea se moștenește de la părinți și văzând câteva poze cu mama Cristinei Ich, este clar cu cine seamănă. Are sau nu are o legătură medicul estetician cu felul în care arată vedeta, dar clar marele merit i se atribuie mamei acesteia.

Așa arată mama Cristinei Ich

La un moment dat, Cristian Ich a publicat două fotografii cu mama sa din vremea în care aceasta avea 25 și, respectiv, 35 de ani. Privind respectivele imagini, îți este imposibil să nu îți dai seama că vedeta a moștenit toată frumusețea răpitoare a mamei sale.

De-a lungul timpului, Crsitina Ich a fost acuzată că a apelat la o perații estetice pentru a-și scoate în evidență frumusețea, însă mai mult ca sigur marele merit îi revinei mamei acesteia pentru că de la ea a moștenit aspectul fizic și trăsăturile chipului care i-au adus porecla de „Angelina Jolie de România”.

Cristina Ich și Alex Pițurcă sunt părinții unui băiețel de câteva luni

Cristina Ich este iubita lui Alex Pițurcă, iar alături de el are un băiețel de numai câteva luni. Cuplul se pare că pe micuțul nepoțel al lui Victor Pițurcă Noah Alexandru, împrumutând iată prenumele tatălui.

Alex Pițurcă și Cristina Ich formează un cuplu de mai bine de un an. Vestea că aceasta este însărcinată a avenit anul trecut, la data de 24 iulie cu un anunț pe Instagram și fotografiile pe care bruneta le-a făcut pentru Elle.

„Nici nu știu ce să scriu.....Sunt copleșită de emotii și mă tot gândesc la ce spunea Paleologu: “Iubirea și fericirea în general, nu este o pleașcă gratuită”! Mie, ca să ajung la ea, la această fericire, mi-a trebuit ceva timp și a fost al naibii de greu.... și sunt sigură că nu doar pentru mine. Sunt un copil care vă spune ca va avea un copil și nu pentru că voiam să spun, ci pentru că am fost constrânsă de cei din jur iar unii dintre voi ați fost martori la acest lucru. Presiunea celor din jur a fost uriașă și dorința mea de a duce această sarcină cât mai departe de ochii publicului nu a fost respectată. Nu a fost ușor, am trecut prin luni de zile de coșmar, cu 1000 de gânduri care m-au făcut într-un final să ajung la o singură concluzie: “Ich, nu mai ești singură!”, desi iubeam singurătatea, mă regăseam în ea. M-am trezit din această singuratate și câteva frustrări adunate, cu un bărbat pe care il iubesc și cu un copil ce urmează să vină. Sună ciudat și asemanător miilor de povești de dragoste (nu mi place chestia asta, dar ar fi bine să mai cobor cu picioarele pe pământ și să înteleg că bucuriile mari și fundamentale ale vieții, sunt de mii de ani aceleași. Au trecut 6 luni de când am aflat vestea și tot atâtea luni în care m-am chinuit să țin ascuns ceva ce voiam să fie doar pentru mine. Voiam să mă bucur doar eu și cei din jur, nu voiam să fac din copilul meu un baby influencer și să mă gândesc cum îmi mai cresc joburile, sau ce plasare de produs mai fac pe seama copilului meu și nici în continuare nu-mi doresc acest lucru! Am făcut acest unic editorial ca să opresc speculațiile presei și insistența celor din presă de a “smulge” informații despre ceva atât de personal. Nu știu cum să descriu sentimentul, cuvintele sunt greu de găsit, dar vreau să știți un singur lucru: el va fi exact așa cum mi-am dorit eu să fie un bărbat! Am să depun tot efortul din lume pentru asta și da... este băiat. Cam atât. V-aș ruga să nu-mi judecați decizia de a nu face publică sarcina de când am aflat că sunt gravidă și să înțelegeți că unele lucruri nu sunt de “împărțit” pe platformele de socializare. Va multumesc!”, a scris la acea vremea Ich pe contul personal de Instagram.

Cristina Ich și Alex Pițurcă sunt părinții unui băiețel de câteva luni
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus