Stiri de ultima ora

Cum arăta Dan Negru la primele apariții TV. Prezentatorul împlinește 50 de ani |

Cum arăta Dan Negru la primele apariții TV. Prezentatorul împlinește 50 de ani |
Monden
Născut în Timișoara, prezentatorul a absolvit Facultatea de Jurnalism și și-a început cariera la Radio Timișoara, în 1991.

Pe micul ecran a început să apară din anul 1994, Dan Negru, iar din anul 2000. El a moderat show-uri de succes, precum Next Star, Ghicește vârsta, Vrei să fii milionar, Ciao Darwin, Plasa de stele, însă a devenit un simbol al revelioanelor, a căror gazdă a rămas din 1999 până în prezent.

Negru a devenit un simbol al emisiunilor de la trecerea dintre ani și în Republica Moldova, datorită succesului de care se bucurau show-urile din România, 

Performanțele sale ca prezentator TV au fost răsplătite în numeroase rânduri, acesta câștigând premii precum Premiul APTR, premiul Star TV, premiul Endemol TV Stars, dar și Omul anului în Televiziune Republica Moldova.

Cum arăta prezentatorul la începutul carierei

La 20 de ani, Dan Negru era un tânăr îndrăznet, pasionat de televiziune și cu o dorință arzătoare de afirmare. 

Dan Negru, intr-una dintre primele aparitii televizate

Înainte de trecerea în 2021, el a publicat pe Instagram o fotografie veche, de la începutul carierei sale.

În imagine, prezentatorul e îmbrăcat într-un costum negru, cu o ghirlandă de Crăciun în jurul gâtului, și un brad decorat în spate.

“Asta e o fotografie de la primul meu revelion. Era live și pe la 4 dimineața mi-am dat seama că n-am nicio amintire-foto și l-am rugat pe Gil Dobrică să-mi facă o poză", a scris Dan Negru pe Instagram.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus