Stiri de ultima ora

CTP: Îmi pare rău că Dragoş Bucur se alătură senatoarei „Cascada Urlătoarea”

CTP: Îmi pare rău că Dragoş Bucur se alătură senatoarei „Cascada Urlătoarea”
Monden
Cristian Tudor Popescu a criticat  la Digi24  postarea actorului Dragoş Bucur, în care spune că nu se vaccinează şi nu poartă mască, dar şi precizările ulterioare ale acestuia. Gazetarul consideră că actorul a avut o atitudine teatrală şi a vrut să provoace.

„Domnul Bucur ce spune: Eu am această poziţie, nu mă vaccinez şi nu port mască, dar nu încurajez pe nimeni... Păi ce spuneai mai sus? Ăştia care purtaţi mască şi care vă vaccinaţi sunteţi nişte laşi, nişte rahaţi în ploaie, vă e frică că vă dă afară... «Spun ce gândesc pentru ca oamenii (iar) - acel iar din paranteză înseamnă înainte de 1989! - să nu aleagă varianta în care tac şi păstrează pentru ei şi familiile lor - păi aşa era înainte de 1989, în bucătărie, curajul de la closet, cu trasul apei - de teamă să nu fie linşaţi public». Domnul Bucur este un actor bun. Mie îmi pare rău că domnul Bucur se alătură în mod mecanic unor personaje ca senatoarea Cascada Urlătoarea, sau individul ăla cu ocupaţie incertă, Cataramă, sau comicul cârciumar, sau cântăreţul Bittman. Nu ştiu de ce a ales să facă lucrul acesta. 

Mai e un cuvânt acolo - linşaţi. Linşajul înseamnă un mod clar, înseamnă omorârea cuiva fără judecată, de la John Lynch, ăla care a brevetat procedeul şi era folosit în mod special împotriva negrilor. Nu înseamnă altceva, nu poţi să fii linşat mediatic. Nu eşti linşat că te-a înjurat, te-a înjurat şi te-ai dus acasă, ţi-ai văzut de treabă. Sigur, te deranjează, se adună nişte zgură când înghiţi un număr uriaş de astfel de lături de pe net şi diverse televiziuni, dar nu te omoară nimeni. Dramatizarea asta! Linşat public! Linşat înseamnă să fii invitat la o partidă de cravate, pe dealul de lângă oraş, la apusul soarelui”, a spus CTP la Digi24 .
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus