Stiri de ultima ora

Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu nu mai formează un cuplu. Motivul pentru care s-au despățit după 33 de ani de relație |

Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu nu mai formează un cuplu. Motivul pentru care s-au despățit după 33 de ani de relație |
Monden
Acasa › Ştiri › Monden › Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu nu mai formează un cuplu. Motivul pentru care s-au despățit după 33 de ani de relație

Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu nu mai formează un cuplu. Motivul pentru care s-au despățit după 33 de ani de relație

Un articol de: Beatris Ionita - 14 Sep 2020, 12:44

Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu s-au despărțit, la începutul acestui an, după 33 de ani de relație. Separarea s-a produs în aprile, însă vestea a fost confirmată abia sâmbăta trecut, de către vedeta muzicii lăutărești, în platoul Antena Stars. 

Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu locuiesc împreună, chiar dacă s-au despărțit

Cântăreața a dezvăluit și că a decis că nu e nevoie ca niciunul dintre ei să plece din locuința pe care o împărțeau, că e loc pentru toată lumea și că este mai bine să se mute la etaje diferite și să se evite în spațiile comune. 

“Din aprilie, eu și Pădureanu suntem despărțiți. A fost un motiv foarte bine întemeiat, cunoscut. De comun acord, stăm în aceeași casă. El stă la etajul 1, iar eu stau la etajul 2. Mâncăm separat, eu mănânc cu copiii, nora mea îl servește.Vreau să vă spun că am avut o căsnicie fericită. În afara faptului că el are doi copii din prima căsnicie, cei 33 de ani petrecuți împreună au fost o frumusețe. M-am certat, ca fiecare. Dacă spune cineva că nu se ceartă într-o relație, nu există așa ceva”, a declarat Catanga.   

Îndrăgitul cuplu de artiști s-a căsătorit după 27 de ani de relație

Catanga și Pădureanu și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu abia în octombrie 2014, după 27 de ani de dragoste, însă, superstițioasa vedeta a mărturisit că și-a dat seama că acest lucru le-a făcut mai mult rău decât bine.

În 2016, între cei doi parteneri au existat chiar discuții despre un divorț formal, menit să le readucă echilibrul în familie. Cei doi au revenit la sentimente mai bune un an mai târziu. 

"Lucruile s-au schimbat în rău. De când m-am căsătorit, nu-mi merge bine. Și financiar este foarte prost. Mă gândesc că nașii nu au făcut-o cu plăcere. Nu au plătit nici lumânările. Vreau să știe toată lumea că am depus acțiune de divorț. Este vorba doar de actul în sine. Noi suntem aceeași familie frumoasă. Poate că nu mai vreau să port acest nume de Pădureanu. Vreau să revin la numele meu. Iubirea există între noi doi, dar nu mai vreau să-i port numele", spunea cântăreața atunci.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus