Stiri de ultima ora

Citatul săptămânii: „Românii pe care i-am jurizat sunt din toată gama, de la sublim la ridicol“

Citatul săptămânii: „Românii pe care i-am jurizat sunt din toată gama, de la sublim la ridicol“
Monden
Mihaela Rădulescu a debutat la masa juriului show-ului „Românii au talent“ FOTO Pro TV

Finala Eurovision 2015 România, prezenţa lui Gălin Goia, solistul trupei Voltaj, în studioul Adevărul Live, precum şi controversele stârnite de Mihaela Rădulescu odată cu debutul noului sezon al show-ului „Românii au talent“ sunt doar câteva dintre evenimentele care au marcat săptămâna care tocmai s-a încheiat. „Adevărul“ vă prezintă cele mai importante declaraţii.

Trupa Voltaj, cu piesa „De la capăt/ All Over Again“, a câştigat finala Eurovision 2015 România şi ne va reprezenta în luna mai la concursul internaţional Eurovision 2015, care se va desfăşura la Viena. Voltaj a fost atât preferata publicului, cât şi a juriului, obţinând maximul de puncte, 24. Luminiţa Anghel, cu „A Million Stars“, s-a situat pe poziţia a doua în clasament (18 puncte), iar podiumul a fost completat de Ovidiu Anton, cu piesa „Still Alive“ (17 puncte).

Deja ne facem planuri şi ne gândim cum să facem încât să ajungem cât mai sus. Dacă se poate mai sus de locul doi 

Călin Goia, solistul Voltaj 

Principiul „Niciun Eurovision fără scandal“ pare să se aplice şi în acest an. Abia ce s-a încheiat finala naţională, iar acuzaţiile la adresa câştigătorilor, Voltaj, şi a organizatorilor, TVR, au şi apărut. Liana Stanciu, şefa delegaţiei României la Viena, şi Călin Goia, solistul trupei Voltaj, au fost, pentru a vorbi despre finala Eurovision 2015 România, dar şi despre ceea ce vor face în continuare.

Nu ne aşteptam să fie atât de virulente anumite păreri, ne-am gândit că în momentul în care câştigi atât de categoric, cu 24 de puncte din tot atâtea posibile, ar trebui să fie totuşi un semn de întrebare pentru cei care consideră nedrept acest rezultat. Am crezut că în momentul în care vom câştiga România va fi cu noi

Călin Goia, solistul Voltaj

Compozitorul Marcel Dragomir, celebru pentru şlagăre precum „Un albastru infinit“ şi „Să mori de dragoste rănită“, . Marcel Dragomir a fost unul din cei mai mari compozitori români ai ultimilor 40 de ani şi a debutat în 1972, cu piesa „N-aştepta“, interpretată de celebrul Aurelian Andreescu. A lucrat cu foarte mulţi interpreţi de muzică uşoară, printre care Elena Cârstea, Corina Chiriac, Cornel Constantiniu, Emilia Diţu, Stela Enache, Mihaela Mihai şi Mihaela Runceanu, însă cea mai productivă colaborare a compozitorului a fost cu Angela Similea. De la „Un albastru infinit“ (1976) până la „Să mori de dragoste rănită“ (1995), cei doi au lansat o serie de şlagăre ce au devenit adevărate bijuterii ale muzicii uşoare româneşti. O altă colaborare de succes a fost şi cea cu Mirabela Dauer.

 Marcel Dragomir a scris o pagină de referinţă în istoria muzicii uşoare româneşti

Ionuţ Vulpescu, Ministrul Culturii

, „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“, la finalul a 21 de zile petrecute în jungla africană fiind încoronat ca Rege al junglei în urma votului telespectatorilor.

Nu poate fi descris în cuvinte frumoase prin ce am trecut în aceste 21 de zile. A fost o încununare a suferinţelor şi a fericilor din junglă

Cătălin Moroşanu, luptător de K1 

, la Pro TV, şi va fi difuzat de două ori pe săptămână, în zilele de miercuri şi joi. De asemenea, serialul şi-a schimbat şi ora, începând acum de la 21:30. După şase sezoane de succes, Dragoş Buliga, regizorul serialului, promite telespectatorilor un sezon savuros în care personajele deja formate vor fi surprinse în situaţii cu totul şi cu totul spectaculoase.

Sezonul cu numărul şapte nu vine cu ceva diferit faţă de ce înseamnă «Las Fierbinţi», pentru că acolo nimic nu evoluează, lumea «Las Fierbinţi» este sigilată complet în faţa oricărui gen de progres, a oricărei interacţiuni cu exteriorul. Este o «rezervaţie naturală» cu aceleaşi personaje pe care lumea le îndrăgeşte şi vrea să le vadă

Dragoş Buliga, regizor

Mihaela Rădulescu (45 de ani) a povestit, într-un interviu acordat ziarului „Adevărul“ , despre „experienţa minunată“ de a face parte din juriul talent-show-ului „Românii au talent“, al cărui nou sezon va debuta vineri, 13 martie, la Pro TV.

Românii pe care i-am jurizat sunt din toată gama, de la sublim la ridicol, dar i-am gasit şi pe cei care ne-au spulberat orice temere. Da, avem români exagerat de talentaţi şi spun asta cu drag

Mihaela Rădulescu, vedetă de televiziune
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus