Stiri de ultima ora

Circulaţie restricţionată pe autostrada Bucureşti - Ploieşti pentru filmul lui Nicolas Cage

Circulaţie restricţionată pe autostrada Bucureşti - Ploieşti pentru filmul lui Nicolas Cage
Monden
Deschide galeria

Nicolas Cage se află de o lună în România, unde se turnează noul său film

Circulaţia rutieră pe autostrada A3 va fi restricţionată marţi, pe sensul Bucureşti - Ploieşti, între kilometrii 17 şi 30, pentru filmarea unor secvenţe din producţia "The Dying of the Light", în care joacă Nicolas Cage.

FOTO Nicolas Cage, filmări nocturne în Parcul Izvor din Capitală

Potrivit Companiei Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România , marţi, între orele 8.00 şi 18.30, calea Bucureşti - Ploieşti a autostrăzii A3 va fi închisă temporar circulaţiei, pentru perioade de maximum 30 de minute, pe tronsonul Ştefăneşti - Snagov, respectiv între kmi 17 şi 30, "în vederea filmării unor secvenţe pentru o pelicula „The Dying of the Light“.

În perioada restricţiilor de trafic, şoferii pot circula pe DN 1 Bucureşti - Otopeni - Ploieşti. Pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, ruta ocolitoare este pe DN 1A Bucureşti - Buftea - Ploieşti.

În luna ianuarie a acestui an Nicolas Cage a revenit în România pentru a lucra la filmul „The Dying of the Light“, în regia lui Paul Schrader. Pelicula spune povestea unui agent CIA care îşi piarde vederea în timpul ultimei sale misiuni. Filmările pentru această producţie au loc în Bucureşti şi la studiourile Castel Film.

În 2010, actorul a filmat în România pentru filmul „Ghost Rider - Spirit of Vengeance“, care a fost lansat în 2012.

În cei peste 30 de ani de carieră, Nicolas Cage a realizat peste 40 de filme, printre care se numără „Părăsind Las Vegas" (1995), care i-a adus un premiu Oscar pentru interpretare, şi „Suflet sălbatic" (1990), în regia lui David Lynch, recompensat cu Palme d Or la Festivalul de Film de la Cannes.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus