Stiri de ultima ora

Cine este Răzvan Munteanu, soțul Deliei, și ce afaceri de succes conduce |

Cine este Răzvan Munteanu, soțul Deliei, și ce afaceri de succes conduce |
Monden
Delia este una dintre cele mai celebre cântărețe din România, însă puțină lume îl cunoaște pe soțul acesteia. Sunt căsătoriți de mai bine de 8 ani, însă Răzvan Munteanu preferă să rămână în umbră, chiar dacă și el este un bărbat de succes. 

Cine este soțul Deliei Matache și cu ce se ocupă

Soțul Deliei este un om de afaceri de succes, orginar din Târgu Jiu, care deține două cluburi în Centrul Vechi și este partener într-o companie de construcții. Între timp a devenit și manager-ul Deliei, fiind asftel omul care o susține pe toate planurile.

“În prezent, mă ocup mai mult de muzică, de cariera Deliei. Îi fac management complet, cu tot ce înseamnă muzică, imagine, contracte, cântări, show-uri TV, alegerea pieselor. Urmăresc doar performanţa şi numărul unu în top. Cum am cel mai bun produs de pe piaţă, mă refer aici la Delia, şi fac totul cu pasiune şi cu dedicare totală, se văd şi rezultatele. Muncesc 10-14 ore pe zi şi am în spate o echipă foarte bună, pe care o coordonez”, declara Răzvan Munteanu, potrivit cancan.ro. 

Cum s-au cunoscut Delia și Răzvan Munteanu

Jurata de la iUmor și soțul ei s-au căsătorit în anul 2012, după doi ani de relație. Cei doi s-au cunoscut într-un club, unde cântăreța susținea un eveniment. 

„Venise la un karaoke într-un club de-al meu, acolo unde ne-am şi cunoscut. În doi ani ne-am căsătorit, în acel moment eu nu aveam treabă cu muzica, dar mi-am dat seama că este nevoie să se creeze ceva în jurul ei. La început am încurajat-o să îşi formeze o echipă şi, uşor-uşor, am început şi eu să mă implic în echipa asta”, a povestit Răzvan Munteanu.

Mama Deliei este încântată de ginerele ei, pe care îl consideră omul de care Delia are nevoie. 

”Eu nu știu dacă cineva o înțelege și o iubește mai mult decât Răzvan. Eu nu i-am auzit să se contrazică niciodată. Nu am văzut un alt bărbat mai iubitor, atent și drăgăstos. A răsplătit-o Dumnezeu din plin.”, a declarat Gina Matache.

Delia și soțul ei locuiesc într-un penthouse situat în partea de nord a Bucureștiului, în valoare de peste un milion de euro. Duplexul are în jur de 400 de metri pătrați și este dotat cu scară interioară și piscină pe terasă.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus