Stiri de ultima ora

Cine este japoneza Tamaki, mama lui Naomi Osaka și cum a ajuns să se îndrăgostească de un haitian |

Cine este japoneza Tamaki, mama lui Naomi Osaka și cum a ajuns să se îndrăgostească de un haitian |
Monden
Acasa › Ştiri › Monden › Cine este japoneza Tamaki, mama lui Naomi Osaka și cum a ajuns să se îndrăgostească de un haitian

Cine este japoneza Tamaki, mama lui Naomi Osaka și cum a ajuns să se îndrăgostească de un haitian

Naomi Osaka, alături de familia sa Monden

Naomi Osaka (23 de ani, 2 WTA) și-a adăugat în palmares titlul de Grand Slam cu numărul 4 din carieră. Jucătoarea din Japonia a câștigat deja de două ori mai multe titluri majore în carieră decât Simona Halep și este una dintre cele mai promițătoare jucătoare din istoria tenis ului. 

În spatele succeselor răsunătoare ale sportivei din Japonia se află cei doi părinți ai săi, care au avut o relație interzisă, în anii 90. 

Mama lui Naomi Osaka este japoneză, iar tatăl, haitian. Societatea japoneză, conservatoare, nu tolera la acea vreme relații cu străinii, în special cu cei de culoare. 

Relația părinților lui Naomi Osaka , interzisă 

În anii 90, Leonard a ajuns la facultate în Japonia, când statul asiatic a permis accesul primului val de străini. Astfel, a cunoscut-o pe Tamaki, în Sapporo, cu care a legat o poveste de dragoste. Tamaki Osaka și Leonard Francois și-au comunicat relația amoroasă abia când au intenționat să se căsătorească. Mama tenis menei a avut dispute cu familia sa, pe această temă. Astfel, s-au mutat în SUA, la New York, unde au locuit alături de bunicii din partea tatălui. 

Cel care a inspirat-o pe Naomi să se apuce de tenis a fost tatăl ei, care le urmărea la TV pe surorile Williams, la finalul anilor 90. La acea vreme, tinerele Serena și Venus câștigau pe bandă rulantă la French Open. 

Părinții au susținut-o pe Naomi să reprezinte Japonia, nu SUA, simțindu-se mai aproape de cultura asiatică și mai ales, pentru că Asociația Națională de Tenis din SUA a refuzat să o susțină pe Osaka. Așa cum este în prezent, și atunci tenis ul era un sport destul de scump. 
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus