Stiri de ultima ora

Cine este Ducele sexy din serialul fenomen "Bridgerton"? Totul despre seducătorul Regé-Jean Page

Cine este Ducele sexy din serialul fenomen Bridgerton? Totul despre seducătorul Regé-Jean Page
Monden


Toată lumea vorbeşte despre serialul care a lansat un sex simbol, pe Regé-Jean Page, despre care se spune chiar că se iubeşte în viaţa reală cu interpreta lui Daphne Bridgerton. Este adevărat?



Oricât ar spera fanii serialului ca Regé-Jean şi Phoebe Dynevor să fie un cuplu aievea, actorul a negat zvonurile într-un interviu. "Tot ce trebuie să ştiţi este în serial, nu dincolo de el. Toate scânteile dintre noi au sărit din minunatul scenariu", a declarat actorul. Oricum, Page se pare că preferă să fie puţin misterios, aşa cum dă bine la început de carieră. Nu se ştie, aşadar, dacă e singur sau formează un cuplu cu cineva - dar se ştie că nu e căsătorit. Acum ceva timp s-a zvonit şi că actorul de 30 de ani şi 1,80 metri ar fi fost împreună cu Antonia Thomas, actriţa din serialul "Misfits", atunci când cei doi au fost văzuţi împreună pe covorul roşu al unui eveniment. Dar acea informaţie a rămas neconfirmată. 







Actoria a fost o vreme doar un hobby pentru el până când a descoperit British National Youth Theatre. Pe atunci era într-o formaţie de muzică alături de unul dintre fraţii lui. "Compuneam o muzică furioasă la chitară şi cântam urlând cu diverse culori în păr", a glumit el despre acea perioadă. După ce a frecventat o vreme la British Neational Youth Theatre, participând la o oră de dans, una de actorie şi una de muzică în fiecare sâmbătă, a fost acceptat la Drama Centre London, de unde a absolvit în 2013. A avut câteva apariţii scurte în diverse seriale - dar adevăratul debut s-a produs într-o producţie BBC, "Waterloo Road", în 2015, cu personajul Guy Braxton, timp de opt episoade. Ca amănunt interesant, "Waterloo Road" a marcat şi debutul lui Phoebe Dynevor, dar serialul s-a filmat mai mulţi ani, iar ea a jucat în 2009-2010, în vreme ce Regé s-a alăturat spre final distribuţiei, în 2015. Aşadar, nu s-au întâlnit atunci pe platourile de filmare, au fost despărţiţi de câţiva ani. Apoi, în 2016, Regé a plecat în America pentru a juca în pelicula "Roots" - iar ulterior, a fost distribuit în serialul ABC "For The People", drama produsă de aceeaşi Shonda Rhimes care realizează şi "Bridgerton". Se pare, aşadar, că ei trebuie să-i mulţumim pentru lansarea acestui sex simbol. Amuzant este că acum, popularitatea lui a crescut fantastic (contul său de Instagram a ajuns la 2,9 milioane de urmăritori), iar fanii serialului vor să descopere orice producţie în care a mai apărut interpretul lui Simon Basset - şi se discută intens chiar şi despre faptul că a fost în "Harry Potter and the Deathly Hallows", în care a apărut doar o secundă sau două...







De unde seducătorul fizic exotic al Ducelui? Regé s-a născut la Londra dintr-o mamă originară din Zimbabwe, de profesie asistentă medicală, şi un preot englez. Viitorul actor şi-a petrecut o parte din copilărie în Harare, Zimbabwe, revenind apoi la Londra. "Zimbabwe este cel mai frumos loc de pe pământ, cu nişte oameni atât de generoşi, care îşi pierd, însă, o parte din această trăsătură pe măsură ce se maturizează şi realizează că lumea e un loc atât de rece şi complicat, în care trebuie să fii suficient de puternic pentru a supravieţui", a declarat el.







Foto: Instagram/ Netflix

OkMagazine.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus