Stiri de ultima ora

Cine conduce Hollywood-ul: topul celor mai puternice femei

Cine conduce Hollywood-ul: topul celor mai puternice femei
Monden
„Chiar dacă am vândut peste 70 de milioane de albume am avut acel sentiment cum că nu eram bună la treaba asta. Eram întotdeauana atât de nesigură, dar continuam pe acest drum. Apoi am evoluat, puţin câte puţin, şi am realizat că nimic nu este o greşeală, nimic nu era o întâmplare. Muncesc pe brânci şi ştiu ce fac“, astfel îşi explica panta ascendentă în carieră celebra Jennifer Lopez. Jennifer Lopez are doi copii - gemenii Max şi Emme, născuţi pe 22 februarie 2008 - cu cel de-al treilea soţ al ei, cântăreţul Marc Anthony. În iulie 2011, cuplul şi-a anunţat despărţirea, iar Marc Anthony a depus actele de divorţ în aprilie 2012. Din octombrie 2011, Jennifer Lopez are o relaţie cu dansatorul Casper Smart care, recent, a înşelat-o pe vedeta americană cu doi transsexuali.

Jennifer Lopez şi Casper Smart FOTO Reuters

„Niciodată nu sunt mulţumită de mine. Nu am întâlnit nicio altă persoană care să lucreze la fel de mult şi de greu în industria asta aşa cum sunt eu“, spune Beyonce despre ea, cea care încasează milioane de dolari din turnee şi concerte desfăşurate în întreaga lume. Beyonce Knowles a devenit celebră la sfârşitul anilor 1990 ca membră a trupei Destiny’s Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vânzări de discuri din lume. Ea este una dintre cântăreţele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 17 astfel de trofee - trei ca membră a grupului Destiny’s Child şi alte 14 în calitate de artistă solo. Împreună cu soţul ei, raperul Jay-Z, cei doi formează cel mai bogat cuplu din industria muzicală, cu o avere estimată de peste 750 de milioane de dolari.

Oprah Winfrey

După 25 de ani în care a fost gazda show-ului „The Oprah Winfrey Show“, după lansarea propriei reţele de televiziune şi a unei reviste, pentru Oprah nu contează bogăţia materială, ci cea spirituală. Vedeta spune că este mândră de faptul că nu s-a lăsat descurajată nici după ce a fost abuzată sexual sau după ce a avut o sarcină neplanificată care i-a cauzat probleme cu greutatea corporală. „Am crezut mereu că indiferent de cât de grea este panta pe care urc, întotdeauana va exista o rază de lumină care să îmi ghideze calea“, scria aceasta în luna ianuarie. Oprah Winfrey, în vârstă de 60 de ani, este supranumită „regina talk show-urilor“, iar potrivit revistei Forbes, ea este cea mai bogată femeie de culoare din lume cu o avere personală cotată la 1,5 miliarde de dolari.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus