Stiri de ultima ora

Chris Hemsworth este tata din nou: sotia sa, actrita de origine romana Elsa Pataky, a nascut gemeni

Chris Hemsworth este tata din nou: sotia sa, actrita de origine romana Elsa Pataky, a nascut gemeni
Monden
Elsa Pataky a nascut doi baietei, la o clinica la Los Angeles, a confirmat purtatorul de cuvant al cuplului, vineri, pentru People.Chris Hemsworth si Elsa Pataky mai au o fetita, India Rose, in varsta de un an si zece luni. Elsa Pataky si Chris Hemsworth si-au facut publica relatia in septembrie 2010 si s-au casatorit pe 28 decembrie 2010, in Indonezia

 

Elsa Pataky este o promitatoare actrita spaniola, nascuta la Madrid. Tatal ei este un biochimist spaniol, José Francisco Lafuente, iar mama ei, Cristina Pataky Medianu, de profesie editor, este de origine romano-maghiara. Pataky a urmat cursurile facultatii de jurnalism la Universidad de San Pablo CEU. In timpul facultatii, ea a urmat si cursuri de actorie.

 

Dupa o serie de roluri in seriale TV, Pataky a aparut in peste zece filme spaniole, iar in 2004 a jucat in "Iznogoud, marele vizir/ Iznogoud", care a avut un mare succes de public. A mai jucat in filmul "Avionul cu serpi/ Snakes on a Plane" (2006), de David Ellis, alaturi de Samuel L. Jackson, dar si in "Ninette", de José Luis Garci, in seria TV mexicana "Mujeres Asesinas", "Give 'Em Hell, Malone" si "Cod galben de crima/ Giallo", de Dario Argento. Actrita a putut fi vazuta si in partea a cincea a francizei "Fast and Furious".
procinema.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus