Stiri de ultima ora

Chris Brown a fost arestat

Fostul iubit al Rihannei nu se dezminte! Deşi a încercat să ne convingă că a învăţat să-şi stăpânească pornirile violente, o nouă altercaţie l-au adus în arestul poliţiei din Washington.

 

Părea că se cuminţise, după teribilul scandal în care a fost acuzat că şi-a bătut iubita, nimeni alta decât cântăreaţa originară din Barbados, Rihanna.

 

Dar iată că rapperul nu şi-a putut gestiona pornirile violente nici după ce a fost condamnat pentru violenţă domestică în statul California şi pus în libertate sub control judiciar.

 

Acum, potrivit poliţiei din Washington, citată de CBS News, Chris Brown, în vârstă de 24 de ani, a fost implicat într-o altercaţie cu un bărbat în faţa Hotelului W din Washington DC. Incidentul a avut loc în jurul orei 4.30 dimineaţa, iar Chris Brown a fost acuzat de agresiune fizică.

 

Poliţia metropolitană din Washington nu a oferit detalii despre starea bărbatului agresat, precizând doar că "este în viaţă".

 

Situaţia rapperului este cu atât mai complicată cu cât, după condamnarea anterioară, orice arestare poate fi considerată de autorităţi o încălcare a termenilor eliberării condiţionate.
OkMagazine.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus