Stiri de ultima ora

Cele mai frumoase rochii de mireasă ale vedetelor

De obicei, celebritățile sunt cele care dau tonul modei. Ținutele lor ne inspiră de fiecare dată, așa că nu e de mirare că rochiilor de mireasă reprezintă de multe ori un etalon pentru viitoarele mirese. De aceea, ne-am gândit să facem o restrospectivă a rochiilor de mireasă purtate de celebritățile de la Holywood.

Haideți să vedem, așadar, care au fost cele mai frumoase rochii de mireasă ale vedetelor din ultima vreme!

  Prezentatoare de televiziune în Italia și membră a unei familii aristocrate, Beatrice Borromeo s-a căsatorit de curând cu Pierre Casiraghi (cel mai mic fiu al lui Caroline, Prințesa de Hanovra).  Dacă la cununia civila ea a purtat o rochie roz pudrat, din muselina de mătase și dantelă, Valentino, în schimb la nunta ea a optat pentru două rochii Armani Prive. Prima a fost clasică și elegantă, cu un decolteu în V și o trenă foarte lungă ce a desăvârșit aspectul regal-modern, a doua o rochie boemă cu dantelă și broderie.  

 Moștenitoarea Imperiului Hilton, Nicky a fost cea mai „cheltuitoare” mireasă în acest an, optând pentru o rochie Valentino care a costat 70.000 de euro la care a adăugat pantofi Loboutin personalizați și un voal foarte lung, brodat pe margini. Investiția nu a contat însă, întrucât Nicky s-a căsătorit cu bancherul James Rothschild, în Marea Britanie, la Kensington Palace.  

 Tot în Marea Britanie, Guy Ritchie s-a recăsătorit la un conac englezesc din Wiltshire, într-o grădină ce părea ruptă din basmul Alice în Țara Minunilor. După Madonna, aleasa inimii lui este modelul în vârstă de 33 de ani, Jacqui Ainsley. Mamă a trei copii, Jacqui a purtat o rochie Phillipa Leplay din dantelă cu un voal foarte lung.

 Tenismenul Andy Murray a ținut să își arate originea scoțiană, căsătorindu-se într-un kilt. În schimb, mireasa, artista Kim Sears a ales o rochie clasică cu decolteu în V care i-a ascuns cu abilitate sarcina.

 Și artista de origine britanică Geri Halliwell în vârstă de 42 de ani s-a recăsătorit în Bedfordshire, alegându-l pe Christian Horner. Fosta componentă Spice Girls a ales o rochie clasică cu multă dantelă, ce a amintit de rochia ducesei de Cambridge, creată însă de designerul Phillipa Leplay. Tu poți opta pentru modelul Enid sau Ezel. O altă cântăreață și actriță celebră, Vanessa Williams în vârstă de 52 de ani s-a căsătorit a treia oară cu Jim Skrip, într-o ceremonie secretă în Buffalo.
OkMagazine.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus