Stiri de ultima ora

Cele mai frumoase idei de ornamente de Craciun homemade - CinemaBox

Cele mai frumoase idei de ornamente de Craciun homemade - CinemaBox
Monden
            Luna cadourilorse apropie incet. Daca vrei sa scapi de dilema in ce sa pui cadoul, poti optapentru cutii din lemn pictate manual cu diverse motive traditionale sau modelede Craciun. Poti confectiona de unul singur cutii de cadouri din cutii vechi deincaltaminte. 

            In lista celormai frumoase si mai cautate articole de Craciun se numara globurile. In loc sacauti globurile potrivite, creeaza singur propriul model. Ai nevoie de globuridin sticla transparenta, banda dublu adeziva, foarfece, panglici decorative,sclipici, sfoara pentru agatat globurile si multa creativitate. Lasa-tiimaginatia sa zboare si vei obtine un rezultat deosebit. Poti indeparta parteametalica din glob ca sa il umpli cu sclipici si paiete. Poti folosi o panglicapentru a acoperi globul de jur imprejur.

            Anul acesta potisarbatori Craciunul cu lumina din propria candela personalizata. Ai nevoie deborcane, hartie creponata, servetele colorate sau hartie de impachetat, lipiciuniversal, solutie adeziva Mod Podge pentru izolat si o pensula. Primul pas estesa tai hartia in bucati mici, asimetrice si mai apoi sa o fixezi cu lipici deexteriorul borcanelor. Poti aseza hartia cat mai neuniform pentru ca lumina saradieze cat mai frumos. Dupa ce acoperi borcanele, aplica Mod Podge si lasa lauscat timp de o ora. In cele din urma, pune inauntru o lumanare de tippastila. 

            Pentru a avea unaer de sarbatoare in casa, poti crea saculeti parfumati. Ai nevoie de bucatidin materiale textile colorate, adeziv pentru lipirea materialelor textile,cimbru sau busuioc uscat, salvie sau flori uscate de levantica si panglici sausfoara colorata pentru legat saculetul. Pentru un saculet vei avea nevoie dedoua bucati de material in forma de patrat, cu latura de 12 cm. Primul pas estesa lipesti doar 3 dintre laturi. Dupa umplerea saculetului cu plantelearomatice, poti lipi si ultima latura. Saculetii ii poti aseza intr-un teanc siii poti lega dupa propriul gust. 

            O alta ideeinedita ar fi sa realizezi un brad din fotografii. Tot ce iti trebuie este unperete gol, multe fotografii cu cei dragi, lipici si o instalatie luminoasa.Poti lipi pozele sub forma unui pom, iar pe marginea lui poti aplicainstalatia. Acesta poate fi si un cadou potrivit pentru familie. 

            Foloseste-tiimaginatia si imbraca propriul camin in haine de sarbatoare. Ia aminte lasfaturile de mai sus si creeaza cele mai frumoase decoratiuni de Craciun. 

0 păreri
www.cinemabox.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus