Stiri de ultima ora

Cele mai bune seriale din 2015

Poate că niciodată nu a fost mai aglomerat programul serialelor ca în zilele noastre. Acest lucru este bun, fiecare are preferințele lui, iar mass-media se străduiește să le satisfacă pe toate. Iată cele mai bune seriale din 2015, alege ce ți se potrivește.

O poveste interesantă este prezentată în serialul Outlander, o serie despre istorie și fantezie. Caitriona Balfe este o asistentă din Cel De-al Doilea Război Mondial, care se întoarce în timp în perioada războiului civil din Scoția, în 1743. Un serial cu mult stil, cu o poveste unică în ceea ce privește serialul de televiziune.

Cele mai bune seriale din 2015 – seria Man Men

Ultima serie din Mad Men a apărut deja și dacă ai urmărit drama genială, nu trebuie să pierzi finalul. Ultimele 7 episoade vor fi savurate cu mare interes de fanii serialului.

Daredevil, un super erou nevăzător se luptă cu infractorii folosindu-se de celelalte simțuri. Prima adaptare a povestirii super eroului, în care a jucat Ben Affleck, nu a avut atât de mult succes în 2003. De atunci, Marvel nu a renunțat să readucă un erou cu atât de mare potențial.

Al cincilea sezon Game oh Thrones, un serial cu un maxim succes, a început pe HBO. Serialul este printre cele mai bune și mai ambițioase, un serial de care fanii nu se pot despărți.

Happyish, care a pornit inițial cu un alt actor, Philip Seymour Hoffman, care a decedat subit în timpul filmărilor, este genul de film care vorbește despre  persoana neîmplinită aflată la vârsta mijlocie, care crede că își găsește sensul fiind împotriva culturii tineretului.

Un serial care merită o deosebită atenție este Hannibal, jucat de Mads Mikkelsen, care este la fel de bun, încât să te facă să uiți de Anthony Hopkins.

Cele mai bune seriale din 2015 – 12 Monkeys, pentru iubitorii de SF-uri

12 Monkeys sau Armata celor 12 maimuțe, care l-a avut ca protagonist pe Bruce Willis, este unul dintre cele mai interesante filme SF ale anului 1995, iar serialul este la fel de impresionant. Călătoria în timp este la fel de la modă și astăzi, iar personajul principal călătorește până în 2043 și înapoi pentru a opri răspândirea unui virus mortal.

Un film de acțiune cu agentul secret jucat de Matt Dillon este și Wayward Pines, care va avea premiera pe 14 mai 2015. Agentul secret investighează dispariția unor agenți federali, iar lucrurile se complică.

Filmele cu tentă apocaliptică au avut întotdeauna succes, așa că The Last Man on Earth este un Sf interesant, de fapt o comedie. Phil Miller se află în 2022 și descoperă că este singur pe lume, un eveniment ciudat i-a făcut pe toți să dispară. Așa că, singurul lucru care îi rămâne de făcut, este să caute supraviețuitori ai cataclismului.
OkMagazine.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus