Stiri de ultima ora

Ce semnifică cu adevărat versurile piesei „Macarena“: sex cu amicii iubitului plecat în armată VIDEO

Ce semnifică cu adevărat versurile
piesei „Macarena“: sex cu amicii iubitului plecat în armată VIDEO
Monden
Doul pop spaniol Los del Río a lansat piesa „Macarena“ în 1994, aceasta devenind în scurt timp un adevărat hit FOTO Arhivă

Piesa „Macarena“, cântată de Los del Río, se referă, de fapt, la o fată cu acelaşi nume care îşi înşală prietenul chemat în armată cu doi amici, a demonstrat canalul de YouTube Discratify.

Doul pop spaniol Los del Río a lansat piesa „Macarena“ în 1994, aceasta devenind în scurt timp un adevărat hit la nivel mondial graţie ritmului şi mişcărilor asociate. Totodată, piesa se aude chiar şi în ziua de azi la reuniuni de familie, petreceri şi întâlniri. Dar ce poveste spun cu adevărat versurile piesei? Canalul de YouTube Discratify le-a relevat mai multor copii născuţi în anii 1990, perioada de glorie a melodiei, care este semnificaţia versurilor.

Astfel, cu ajutorul traducerii versurilor din limba spaniolă în limba engleză, aceştia au aflat că Macarena este, de fapt, numele unei fete care şi-a înşelat prietenul cu doi amici în timp ce acesta era recrutat în armată. Odată aflate veştile, cântecul care reprezenta sufletul oricărei petreceri nu mai are acelaşi farmec.

Pe lângă Discratify, site-ul „Huffington Post“ şi-a permis să încerce o traducere proprie pentru a evidenţia adevărata natură a versurilor piesei „Macarena“.

Give your body joy, Macarena/ Dă bucurie corpului tău, Macarena

Because your body is meant to be given joy and good things/ Deoarece corpul tău este menit să-i fie dat bucurie şi lucruri bune
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus