Stiri de ultima ora

Ce mașină de lux conducea Gigi Becali când i-a fost reținut permisul: „E numai una în România" (FOTO) |

Ce mașină de lux conducea Gigi Becali când i-a fost reținut permisul: „E numai una în România (FOTO) |
Monden
Acasa › Ştiri › Monden › Ce mașină de lux conducea Gigi Becali când i-a fost reținut permisul: „E numai una în România" (FOTO)

Ce mașină de lux conducea Gigi Becali când i-a fost reținut permisul: „E numai una în România" (FOTO)

Un articol de: Andrei Vlad - 04 Mai 2021, 13:34

Este cunoscut faptul că patronul de la FCSB își conduce singur mașina, aspect care implică și riscuri pentru Becali. Polițiștii nu l-au iertat pe latifundiarul din Pipera și i-au reținut permisul de conducere pentru 90 de zile. De asemenea, i-a fost aplicată și o amendă în valoare de 1.305 lei, modestă pentru excentricul afacerist. 

Gigi Becali nu mai poate conduce mașina despre care spune că este unică în România

Gigi Becali a contestat vehement decizia polițiștilor și a dezvăluit cum a decurs întregul episod. 

„În loc de 100, aveam 103 kilometri pe oră. Aveam 3 kilometri în plus şi a zis că se reţine permisul.

Treaba e că eu veneam din autobandă, îţi dai seama. Păi, bine măi, dacă depăşeşte omul 3,4 kilometri din autobandă, păi am hotărâri judecătoreşti în sensul ăsta. Care au depăşit cu 3,4 kilometri şi spune judecătorul, omul nu e vitezoman, omul are o maşină puternică", a povestit Gigi Becali la Antena 3. 

De asemenea, omul de afaceri a dezvăluit faptul că a rămas fidel Maybach ului. Patronul celor de la FCSB și-a cumpărat cel mai nou model. 

„Am o maşină nouă acum, un Mercedes Maybach . Asta e numai una în România, acum, eu am luat-o pe prima", a dezvăluit Becali. 

Gigi Becali a contestat deja decizia polițiștilor, potrivit cărora omul de afaceri ar fi circulat, de fapt, cu 106 km/h.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus