Stiri de ultima ora

Ce avere are Florin Călinescu, la 65 de ani. Actorul își serbează ziua de naștere |

Ce avere are Florin Călinescu, la 65 de ani. Actorul își serbează ziua de naștere |
Monden
Ce avere are Florin Călinescu, la 65 de ani. Actorul își serbează ziua de naștere

Un articol de: Andrei Vlad - 28 Apr 2021, 13:14

După o lungă perioadă de absență, Florin Călinescu a revenit în atenția publicului pe TV, în componența juriului „Românii au talent". De profesie actor, realizator TV și om de afaceri, Călinescu a acumulat până în prezent o avere consistentă. Controversatul om de televiziune împlinește joi, 29 aprilie, 65 de ani. 

Criticat deseori pentru afirmațiile și gesturile considerate vulgare și necorespunzătoare pentru vârsta și cadrul în care sunt exprimate, pe acest fond, popularitatea actorului a continuat să crească, după ce a fost readus în atenția telespectatorilor, de echipa „Românii au talent". Când nu filmează pentru Pro TV, Călinescu se ocupă de afacerile sale și se relaxează în casa de la țară. 

Ce avere are Florin Călinescu

Cunoscutul om de televiziune a notat în declarația de avere depusă anul trecut, pentru alegerile locale, două terenuri - unul în Argeș, de 1,8 Ha și unul în Brașov, de 219 mp. De asemenea, actorul mai deține și două apartamente în București - unul în Timișoara și o casă de vacanță în Brașov. În plus, are în conturi suma de 62.000 de euro.

Florin Călinescu, pe lângă activitatea artistică, cochetează și cu politica. Este președintele Partidului Verde, iar anul trecut a participat la alegerile locale din Capitală. A obținut un rezultat modest, doar 1,7%.

Din punct de vedere al activității în televiziune, Florin Călinescu a cunoscut apogeul în anii 90; începutul anilor 2000, când realiza emisiunea „Chestiunea Zilei". De asemenea, actoriul a mai moderat „Procesul etapei" și „Om la om". Din 2015 face parte din juriul „Românii au talent".
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus