Stiri de ultima ora

Carmen Brumă a leşinat la Gala Unica 2019: de ce i s-a făcut rău şi cum se simte acum

Carmen Brumă a leşinat la Gala Unica 2019: de ce i s-a făcut rău şi cum se simte acum
Monden
Carmen Brumă (42 de ani) a trecut printr-o situaţie delicată la gala Unica 2019. La scurt timp după ce a păşit pe covorul roşu, vedeta de televiziune a început să se simtă rău şi a leşinat, fiind necesară intervenţia medicilor.

Carmen Brumă a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a leşinat în timp ce acorda un interviu la gala Unica 2019. După ce şi-a revenit, soţia lui Mircea Badea a precizat că se simte foarte obosită şi că a trecut printr-o perioadă stresantă. 

În prezent, Carmen Brumă se simte bine şi nu există motive de îngrijorare, după cum a declarat pentru revista Unica . „Mă simt bine, le mulţumesc tuturor pentru grijă. Aseară am avut un scurt moment de ameţeală care a fost remarcat de cei prezenţi pentru că s-a întâmplat în timpul unui interviu live. Dacă nu aş fi fost în acel interviu, momentul acela nu ar fi fost remarcat. Cei din presă s-au speriat şi au chemat salvarea. Salvarea a venit, a urmat procedurile standard, a constatat că sunt sănătoasă, că nu am niciun fel de problemă şi nu există niciun fel de motiv pentru a fi dusă la spital. Drept urmare am semnat pe propria răspundere că nu merg la spital şi am plecat acasă. Nu e nimic grav în cele întâmplate aseară“, a explicat Carmen Brumă, exclusiv pentru revista Unica.

Înainte de incidentul nefericit, vedeta a fost în centrul atenţie graţie ţinutei inspirată din filmul „Marele blond cu un pantof negru“. Rochia neagră purtată de Carmen Brumă la gala Unica 2019 este o replică realizată de designerul Luiza Ganea după rochia originală purtată de actriţa Mireille Darc în 1972, care acum se află la Muzeul Luvru.

Gala Unica 2019 a avut loc la Palatul Bragadiru, unde au fost premiaţi cei mai buni oameni din modă, frumuseţe, artă, blogging, showbiz, implicare socială pe baza voturilor exprimate de cititorii revistei.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus