Stiri de ultima ora

Carla Bruni Sarkozy, apariţie răvăşitoare pe covorul roşu de la Cannes, la 51 de ani. Ce ţinută a purtat fosta primă-doamnă a Franţei FOTO

Carla Bruni Sarkozy, apariţie răvăşitoare pe covorul roşu de la Cannes, la 51 de ani. Ce ţinută a purtat fosta primă-doamnă a Franţei FOTO
Monden
Cea de-a 72 ediţie a Festivalului Internaţional de Film de la Cannes a început pe 14 mai, iar printre vedetele care s-au remarcat pe covorul roşu se numără şi fosta Prima Doamnă a Franţei, Carla Bruni Sarkozy, în vârstă de 51 de ani.

Cea de-a 72 ediţie a Festivalului Internaţional de Film de la Cannes a început pe 14 mai cu proiecţia filmului „The Dead Don t Die“, regizat de Jim Jarmusch.

Până pe 25 mai vor fi proiectate la Cannes producţii cinematografice din toată lumea, între care şi pelicula „La Gomera“ a regizorului român Corneliu Porumboiu, care va intra în competiţia oficială a Festivalului.

Pe covorul roşu al deschiderii au păşit nume mari din lumea cinematografică, dar şi alţi artişti şi manechine celebre, iar starurile s-au întrecut în ţinute elegante şi spectaculoase. 

Printre vedetele care au păşit pe covorul roşu, în a doua zi de festival, s-a remarcat şi fosta Prima Doamnă a Franţei, cântăreaţa şi supermodelul Carla Bruni Sarkozy, în vârstă de 51 de ani, scrie  emirates247.com. 

Ea a ales să poarte o rochie lungă, bleumarin, din mătase, cu un umăr gol, accesorizată cu bijuterii cu diamante.

Carla Bruni-Sarkozy FOTO Guliver/Getty Images

Carla Bruni-Sarkozy este o cantautoare şi o fostă fotomodel italiano-franceză. După cariera de fotomodel a devenit muziciană, iar în anul 2002 a publicat, în limba franceză, albumul muzical „Quelqu un m a dit“, care a avut un succes deosebit, mai ales în Franţa şi Elveţia. 

Carla Bruni-Sarkozy FOTO Guliver/Getty Images

Printre cei prezenţi s-au numărat actori precum Eva Longoria, Bill Murray, Chloé Sévigny, Adam Driver, Tilda Swinton şi actriţa şi cântăreaţa Selena Gomez, Amber Heard, Elle Fanning şi Julianne Moore. 

Juriul este prezidat anul acesta de regizorul mexicano-american Alejandro Gonzalez Inarritu, câştigător al premiului Oscar pentru „The Revenant“ şi „Birdman“.

Marele actor francez Alain Delon, premiat anterior pentru prestaţia din „Ghepardul“, va primi un premiu pentru întreaga activitate, iar momentul este unul din cele mai anticipate ale acestei ediţii.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus