Stiri de ultima ora

Care au fost cele mai difuzate piese româneşti la radio în ianuarie VIDEO

Care au fost cele mai difuzate piese româneşti la radio în ianuarie VIDEO
Monden
Piesa „Cămaşa“, cântată de Lidia Buble, a fost cea mai difuzată la radio în ianuarie

În prima lună din an, piesele unor artişti ca Lidia Buble, Feli Vanotek, Irina Rimes şi Carla s Dreams s-au bucurat ce de cele mai multe difuzări la radiourile din România.

Lidia Buble şi Feli au reuşit să cucerească topurile încă din prima lună a anului 2018. Potrivit Media Forest, cea mai difuzata piesă a lunii ianuarie a fost „Cămaşa“ a Lidiei Bule, cu 661 de play-uri la radio, urmată de „Acasă“, lansată de Feli Donose, cu 655 de play-uri.

„Le mulţumesc tuturor bublişorilor care sunt alături de mine de fiecare dată când lansez o nouă piesă. Datorită lor am reuşit să fac din «Cămaşa» unul dintre cele mai de succes single-uri ale mele. Parcă trăiesc un vis care nu se mai termină şi devine din ce în ce mai frumos. Sper să ascultaţi în continuare piesa pe repeat şi abia aştept să auziţi ce am pregătit pentru perioada următoare“, a spus Lidia Buble.

În topul difuzărilor radio s-au mai aflat: Vanotek feat. Eneli - „Tell me who“ (600 difuzări), The Motans feat Inna -„Nota de plată“ (567 difuzări), Irina Rimes - „Bolnavi amândoi“ (482 difuzări), Liviu Teodorescu - „Obsesie“ (471 difuzări) şi Carla’s Dreams -„Beretta“ (436 difuzări).
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus