Stiri de ultima ora

„Call Me By Your Name“, câştigător la Oscar 2018 pentru scenariu, va avea o continuare

„Call Me By Your Name“, câştigător la Oscar 2018 pentru scenariu, va avea o continuare
Monden
Armie Hammer şi Timothée Chalamet îşi vor relua rolurile în continuarea lungmetrajului

Cineastul Luca Guadagnino a anunţat că lucrează la o continuare a filmului „Call Me By Your Name“, în care actorii Armie Hammer şi Timothée Chalamet îşi vor relua rolurile, scrie nme.com.

„Deja lucrez la poveste cu André Aciman. Acţiunea va avea loc la cinci sau şase ani după cea din primul film, adică aproape în anii 1990“, a spus Luca Guadagnino pentru USA Today.

„Va fi un film nou, cu un ton diferit. Veţi vedea o mare parte din Coasta de Est a Americii. Ei (personajele principale, n.r.) vor călători în jurul lumii“, a adăugat cineastul.

Întrebat când ar putea avea premiera acest film, Guadagnino a răspuns: „Trebuie să finalizăm mai întâi scenariul, dar o vom face şi vom anunţa.“

„Call Me by Your Name“ este al cincilea lungmetraj semnat de Luca Guadagnino. Cineastul, născut în 1971, în Palermo, a regizat peste 15 scurtmetraje şi documentare, însă a devenit cunoscut odată cu drama „Io sono l amore“ (2009), cu Tilda Swinton în rol principal.

Pelicula prezintă povestea lui Elio, un adolescent din anii 80, care plănuieşte să-şi petreacă vara, ca de obicei, în vila superbă a părinţilor săi, din nordul Italiei. Însă, vizita celui mai nou asistent cercetător din echipa de arheologi a tatălui său îi provoacă sentimente neaşteptate, scrie cinemagia.ro.

Filmul „Call Me by Your Name“ a fost recompensat cu un Oscar pentru scenariu şi a mai fost premiat, la aceeaşi categorie, şi de Sindicatul scenariştilor americani şi de British Academy of Film and Television Arts (BAFTA), precum şi la Critics Choice Awards.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus