Stiri de ultima ora

Câte soții a avut Elon Musk. Miliardarul are 6 copii, cu două femei |

Câte soții a avut Elon Musk. Miliardarul are 6 copii, cu două femei  |
Monden
Elon Musk (49 de ani), fondatorul Tesla și Space X, considerat cel mai bogat om din lume de revista Forbes, este unul dintre cele mai controversate persoane din viața publică. A fost căsătorit de mai multe ori, după care a intrat în atenția presei mondene prin idilele cu diverse femei din showbiz. 

Elon Musk a fost căsătorit în perioada 2000-2008 cu Justine Musk , iar în intervalul 2010-2016 (n.r. - cu o întrerupere), cu Talulah Riley . După cele 3 divorțuri, omul de afaceri a mai avut idile cu Cameron Diaz, Cara Delevigne, Amber Heard și Grimes . 

Cine este Justine Musk , prima soție a lui Elon Musk . Cei doi s-au cunoscut în facultate

Justine Musk (48 de ani) este scriitoare, autoare de romane SF. Este originară din Canada și s-a măritat cu Elon Musk în anul 2000. În 2008 au divorțat iar în urma mariajului au rezultat gemenii Griffin și Xavier, în 2004 și tripleții Damian, Saxon și Kai în 2006. 

Cine este Talulah Riley , femeia cu care Elon Musk a fost căsătorit de două ori

Talulah Riley (35 de ani) se află într-o relație bună cu prima soție a lui Elon Musk . Originară din Marea Britanie, Talulah este actriță, cu apariții în filme precu „Inception" și „Prinde & Justice". Riley a fost căsătorită de două ori cu fondatorul Tesla, o dată în perioada 2010-2012 și a doua oară în intervalul 2013-2016. 

Cine este Grimes , cântăreața care l-a făcut tată pentru a șaptea oară  

Grimes (32 de ani), pe numele real Claire Elise Boucher, este o cântăreață din Canada, cuplată cu Elon Musk din anul 2018. Ea este mama lui "X Æ A-12 Musk", al cărui prenume se pronunță „Ex Ash A Twelve".

Grimes este un artist din zona pop, care a scos până acum 5 albume. Primul, în 2010, iar cel mai recent în 2020.  

Câți copii are Elon Musk . Unul dintre ei a murit la scurt timp după naștere

În prezent, Elon Musk are 6 copii: Damian, Saxon, Xavier, Kai, Griffin, X AE A-XII. Cel din urmă, cu bizarul nume, este cel mai mic, născut în 2020. 

Lui Elon Musk i-a murit un copil la doar câteva săptămâni de la naștere, Nevada Alexander Musk. Acesta a decedat în anul 2002, la vârsta de 10 săptămâni, dintr-o cauză nestabilită. 

Elon Musk , cel mai bogat om din lume. L-a devansat pe Jeff Bezos

  În ultimul an, averea lui Musk a crescut cu 150 de miliarde de dolari, o evoluție fără precedent în topul bogaților lumii. Averea miliardarului de origine sud-africană a ajuns în ianuarie 2021 la 188,5 miliarde de dolari, cu 1,5 miliarde de dolari mai mult peste cea a lui Bezos, fondatorul Amazon, care s-a aflat în fruntea topului Bloomberg din octombrie 2017.

Contextul acestei evoluții este dat de aprecierea fără precedent a acțiunilor firmei Tesla, care au crescut în 2020 cu 743%, ca urmare a profiturilor înregistrate de companie. 
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus