Stiri de ultima ora

Cântăreața de rap Kate Tempest anulează un concert la Berlin din cauza unor "amenințări la persoană"

Cântăreața de rap Kate Tempest anulează un concert la Berlin din cauza unor amenințări la persoană
Monden
Rapperița Kate Tempest din Marea Britanie a anulat un concert programat la Berlin în urma a ceea ce impresarii ei au considerat drept "amenințări la persoană", au declarat miercuri organizatorii concertului.

Am continuat să primim amenințări la persoană prin e-mail și prin intermediul rețelelor de socializare și acesta nu este un mediu favorabil în care să ne prezentăm concertul , afirmă impresarii, cu sediul la Londra, într-un comunicat difuzat de Volksbuehne, organizatorul concertului din capitala germană.

Spectacolul era programat să aibă loc pe 6 octombrie într-un hangar de pe fostul aeroport Tempelhof din Berlin, împreună cu un cor și acompaniament instrumental.

Activitatea artistei germane este legată în mod inextricabil de activismul politic de stânga. Declarația organizatorilor a notat că ea a câștigat notorietate în unele cercuri pentru că a fost de acord în 2015 să boicoteze angajamente profesionale în Israel, ca parte a unei inițiative a mișcării Boycott, Divestment and Sanctions (BDS).

"Regret foarte mult că Kate Tempest a hotărât să nu performeze la Berlin. Este o mare dezamăgire pentru noi și pentru mulți fani care așteptau cu nerăbdare concertul , a declarat directorul Volksbuehne, Chris Dercon. "Deși pot înțelege neliniștea în această situație, îmi doresc ca artista să fi deschis un dialog cu publicul. De aceea facem artă", a adăugat el.

Persoanele care au achiziționat bilete la concertul lui Kate Tempest le pot returna până la 20 octombrie.
www.agerpres.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus