Stiri de ultima ora

Când va avea premiera Borat 2. Cine joacă în noul film, alături de Sacha Baron Cohen (VIDEO) |

Când va avea premiera Borat 2. Cine joacă în noul film, alături de Sacha Baron Cohen (VIDEO) |
Monden
După ce a adus milioane de fanii în sălile de cinema la premieră și a strâns grupuri întregi de prieteni cu ocazia difuzărilor la TV, Borat revine, de această într-un noul film. Pelicula „Borat 2” în are ca protagonist pe Sacha Baron Cohen. Premiera mult așteptatului film urmează să aibă loc vineri, 23 octombrie.

Producția „Borat 2” va fi disponibilă pentru abonații Amazon Prime din 240 de state și regiuni, scrie Playtech.ro.

Borat 2, premiera pe 23 octombrie: cum va fi lansarea în pandemie

Pelicula care se va lansa în cursul zilei de vineri este primul film realizat în timpul perioadei de lockdown din Statele Unite. Starul Sacha Baron Cohen a zburat în diferite zone de pe continent, alături de echipa de producție pentru a putea duce „Borat: Subsequent Moviefilm”, la bun sfârșit.

Lansarea noii probudcții Borat va avea loc pe Amazon Prime, având în vedere pandemia de COVID-19 și măsurile sanitare impuse în contextul răspândirii noului coronavirus. Primul film din seria Borat, „Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan” a fost creat de 20th Century Fox, studiourile fiind în prezent deținute de către Disney.  Amazon a dobândit însă drepturile mondiale și asupra filmului din 2006.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus