Stiri de ultima ora

BrexPitt: Zece cupluri de la Hollywood de la care Angelina Jolie și Brad Pitt ar fi putut afla secretul longevității în mariaj

BrexPitt: Zece cupluri de la Hollywood de la care Angelina Jolie și Brad Pitt ar fi putut afla secretul longevității în mariaj
Monden
După 12 ani de relație, șase copii și 2 ani de căsnicie se părea că Brad Pitt și Angelina Jolie, cuplul răsfățat de presă cu supranumele "Brangelina" s-ar fi numărat printre cele mai solide perechi de la Hollywood, deși este știut că banii și celebritatea nu încurajează deloc monogamia și implicit nici căsniciile de lungă durată. La Hollywood, un loc celebru pentru filme, despărțiri și luxul în care trăiesc avocații specializați în divorțuri, se respiră un aer care pare să nu facă bine relațiilor de lungă durată. Există însă și excepții, iar în acest material vom vorbi despre zece cupluri de actori de primă mână care au reușit să-și păstreze căsniciile de-a lungul anilor.

În urmă cu mai puțin de 2 ani, Jolie declara pentru BBC că ea și Brad Pitt "vor fi împreună până la sfârșitul zilelor lor". Și foarte mulți dintre cei interesați de astfel de subiecte au crezut-o pe Angelina. Cum altfel, atunci când poveștile de dragoste de la Hollywood par să fie desprinse direct din basme. Cu toate acestea, iată că aceste povești nu au de fiecare dată finalul fericit pe care îl au filmele în care joacă acești actori celebri.

Înainte de Brad și Angelina, Brad și Jennifer Aniston erau cuplul de aur din Cetatea Filmului iar iubirea lor urma să dureze pentru totdeauna. La rândul ei, Angelina Jolie a intrat în relația cu Brad Pitt după ce a divorțat pe rând de Jonny Lee Miller și de Billy Bob Thornton.

Iată-i însă și pe actorii care au reușit să-și păstreze căsniciile în pofida tentațiilor și viselor marca Hollywood:

Samuel L. Jackson și LaTanya Richardson

După ce s-au întâlnit pe când erau studenți, în 1974, Samuel L. Jackson și LaTanya Richardson s-au căsătorit în 1980. El și-a făcut un nume în filme precum "Pulp Fiction" sau "Shaft", în timp ce ea a fost nominalizată la Tony pentru rolul din "A Raisin in the Sun" în 2014 și a apărut anul trecut la HBO în "Show Me a Hero". În 2012, Richardson declara pentru revista New York Times că îi este greu atunci când soțul ei lipsește mult timp de acasă din cauza filmărilor. "Mă simt abandonată. La început era mai ușor pentru că mai primeam roluri împreună în piese de teatru".

Care este secretul longevității lor? "Amnezia" conform LaTanyei. Iată însă că a dat rezultate, iar relația lor a devenit mai strânsă cu fiecare an pe care și l-au petrecut împreună.

Goldie Hawn și Kurt Russell

Goldie Hawn, vedeta din "Private Benjamin", a trecut prin două căsnicii eșuate până l-a întâlnit pe starul din "Tango & Cash" în 1983. În același an Kurt Russell a divorțat și el de prima sa soție. Hawn și Russell au un copil împreună dar au ales să nu se mai căsătorească. "Căsătoria este un preludiu pentru divorț", după cum îi place lui să spună. "Am realizat o uniune, o familie, iar viețile noastre sunt foarte sigure. Există un sentiment de pasiune între noi iar o foaie de hârtie nu va schimba niciodată acest lucru", susținea și actrița care adăuga că relația ei cu Russell este ca o sărbătoare în fiecare zi.

Jamie Lee Curtis și Christopher Guest

"Am știut că el va fi soțul meu de cum i-am văzut poza într-o revistă. I-am trimis numărul meu de telefon și, din fericire, m-a sunat", povestește Jamie Curtis despre începuturile relației ei cu actorul de comedie Christopher Guest cu care s-a căsătorit în 1984. Jamie Curtis, cunoscută pentru filme precum "A Fish Called Wanda" sau "Freaky Friday", a pus succesul acestei căsnicii pe baza faptului că a crescut și s-a dezvoltat mereu. "Creștere în paralel, creștere mutuală, creștere intersectată", spunea ea.

Tom Hanks și Rita Wilson

"Rita m-a învățat ce înseamnă dragostea", spunea la un moment dat Tom Hanks despre cea de-a doua sa soție. "Se spune că este foarte greu să rămâi căsătorit, dar nu, nu este așa! Nu dacă chiar îți place persoana de lângă tine!", mai spunea el. Tom și Rita s-au întâlnit pe platourile sitcomului "Bosom Buddies" și s-au căsătorit în 1988. De atunci și până acum el a adunat două premii Oscar, în timp ce ea a jucat în numeroase filme și seriale de televiziune, a urcat și pe scenele din Broadway și a produs filme, printre care și cunoscuta comedie "My Big Fat Greek Wedding".

Kevin Bacon și Kyra Sedgwick

Kyra și Kevin s-au cunoscut în 1987, pe platourile de filmare, și s-au căsătorit un an mai târziu. "Am o căsătorie care este solidă", mărturisea ea în 2003. "Nu știu exact de ce au mers lucrurile între noi. Poate pentru simplul motiv că ne iubim. Copiii și cu mine mergem după Kevin atunci când filmează în alte părți, așa că nu stăm foarte mult timp despărțiți", susținea Kyra Sedgwick, adăugând că faptul că s-a căsătorit de tânără și a avut și copii a reprezentat un impediment pentru carieră și a pierdut numeroase roluri. Până la urmă însă lucrurile s-au așezat de la sine, Kyra primind un rol principal în serialul polițist "The Closer", în timp ce soțul ei a putut fi văzut în filme precum "Apollo 13" sau "X-Men: First Class".

John Travolta și Kelly Preston

Despre Kelly Preston se spune că l-ar fi văzut pe Travolta jucând în "Grease" și "Saturday Night Fever" și i-ar fi spus instructorului ei de dans: "Am să mă mărit cu bărbatul din aceste filme". După ce s-a mutat în California, actrița a colaborat cu viitorul ei soț la filmul "The Experts" (1989). Cei doi s-au îndrăgostit și s-au căsătorit în 1991. Mariajul lor a fost marcat de moartea fiului lor, Jett, în 2009. Într-un interviu din 2001, John Travolta explica faptul că mariajul său a rezistat datorită consilierii oferite de Biserica Scientologică, al cărui adept este. "In Scientologie avem așa-numita curte sau instanță a capelanului. Practic, acolo te așezi alături de un mediator și negociezi și nu pleci până nu-ți rezolvi toate neînțelegerile din viața de cuplu".

Annette Bening și Warren Beatty

Warren Beatty, starul din "Heaven Can Wait", a fost unul dintre cuceritorii legendari de la Hollywood, astfel încât atunci când s-a căsătorit cu Annette Bening, în 1992, puțini erau cei care credeau că acest mariaj va rezista. Însă a rezistat. Warren și Annette au împreună patru copii. "Oamenii întreabă uneori care este secretul căsniciei noastre, însă eu nu mă consider o expertă. Cred că este important pentru membrii unui cuplu să-și petreacă timpul împreună, singuri. Avem așa de mulți copii și casa noastră poate deveni foarte aglomerată din când în când, dar cu toate astea ne facem din când în când timp doar pentru noi doi", a povestit Annette Bening.

Will Smith și Jada Pinkett-Smith

Jada Pinkett a fost la preselecție pentru a interpreta rolul prietenei lui Will Smith din celebrul sitcom "The Fresh Prince of Bel-Air" în 1994. Nu a primit rolul, dar s-a consolat cu Will Smith. Cei doi s-au căsătorit în 1997. În prima parte a acestui an Will Smith a recunoscut că mariajul lor a rezistat datorită numeroaselor ședințe de consiliere la care au participat. "Atunci când adevărul iese la lumină și oamenii spun cine sunt și ce cred, abia atunci ajungi să-i cunoști", a susținut el. "Cred că acest lucru a reprezentat o etapă importantă înainte de a reuși să ne înțelegem și să mergem mai departe", a adăugat el.

Sarah Jessica Parker și Matthew Broderick

Actrița din "Sex and the City" este căsătorită de 19 ani cu starul din "Ferris Bueller s Day Off" și au împreună trei copii. Sarah Jessica Parker a recunoscut însă că mariajul lor a trecut și prin momente grele. Soluția lor pare să fi fost prietenia. "Suntem buni prieteni înainte de toate și vorbim foarte mult", spunea Matthew Broderick într-un interviu oferit în 2014. Întrebat ce sfat ar avea pentru alte cupluri, el a răspuns: "Important este să continuați să comunicați. Știu cât de banal sună, însă tăcerea prelungită nu este cu siguranță o idee bună".

Michael Douglas și Catherine Zeta Jones

Zeta Jones, care s-a măritat cu Douglas în 2000, remarca recent că "oamenii din ziua de azi aruncă imediat prosopul" într-o relație. Ea și Michael Douglas s-au despărțit pentru o scurtă perioadă de timp în 2010, după ce actorul a fost diagnosticat cu cancer iar actrița cu tulburare bipolară, dar s-au împăcat și au rămas împreună. "Trebuie să te străduiești să dai ce ai mai bun și să nu renunți de la prima problemă ce apare", este sfatul venit din partea frumoasei actrițe. "A fost nevoie să facem amândoi anumite eforturi. Nu cred să mai ai vreo șansă de a salva o relație dacă unul dintre parteneri a ieșit deja pe ușă", a completat-o Michael Douglas.
www.agerpres.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus