Stiri de ultima ora

Bogdan Stanoevici este în comă. Actorul ar fi contractat o infecție din spital |

Bogdan Stanoevici este în comă. Actorul ar fi contractat o infecție din spital |
Monden
Starea de sănătate a actorului Bogdan Stanoevici se deteriorează pe zi ce trece. Bărbatul în vârstă de 62 de ani se află în comă , deşi iniţial a fost confirmat cu COVID-19, a suferit o complicație gravă după ce s-a infectat cu o bacterie din spital.

"Unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, Bogdan Stanoevici , se află în comă de aseară. A luat o infecție nosocomială. Eu i-am avertizat să îl lase în pace și să îi aplice un tratament mediu, nu acut pentru că au posibilitatea să aplice tratamente raportat la fiecare pacient în parte. După avertismentul ăsta Bogdan a intrat în comă . Eu sper să nu fie o comă indusă. Eu vă spun că voi acționa în consecință. Copilul lui a venit deja din Franța. Deja mor prea mulți oameni în spitale, prea mulți oameni sunt în comă și nu ar trebui să fie”, a declarat Diana Şoşoacă, potrivit dcnews.ro. 

Actorul Bogdan Stanoevici  , pe secția ATI a Spitalului Sfântul Pantelimon din București.

Stanoevici a protestat împotriva purtării măștii de protecție

Bogdan Stanoevici se declarase împotriva purtării măştii de protecţie, spunând că aceasta este doar pentru cei bolnavi. 

  Bogdan Stanoevici a fost director al Circului Metropolitan. În 2019 a candidat la prezidențiale, iar în 2020 la Primăria Capitalei și la parlamentare, din partea Partidului Ecologist Român (PER), acaparat de Codrin Ștefănescu, deputatul „Mitralieră" și Șerban Nicolae, apropiații lui Liviu Dragnea, indezirabili în „noul PSD".
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus