Stiri de ultima ora

Betonul amprentat, noua moda în domeniul pavajelor È™i a pardoselilor - CinemaBox

Betonul amprentat, noua moda în domeniul pavajelor È™i a pardoselilor - CinemaBox
Monden
In prezent multi din cei care isi doresc orenovare a curtilor aleg betonul amprentat, mai avantajos ca pret si ca timp deexecutie, acesta a ajuns usor in trend fiind ales din ce in ce mai mult declienti. Ce il face asa de apreciat? Cu siguranta aspectul este cea maiimportanta caracteristica.

Componenta de baza a betonului amprentat estecimentul. Betonul amprentat este obtinut printr-un procedeu special cu ajutorulmateitelor de beton amprentat pe care companiile din acest domeniu le folosescpentru a putea personaliza dupa placerea fiecarui client in parte lucrarea.Matritele de diferite dimensiuni si forme ofera fiecarei lucrari o nota deoriginalitate. Betonul se obtine din ciment, nisip si apa si anumiteingrediente speciale care ii ofera rezistenta la fenomenele meteo extreme timp indelungat.

Care sunt avantajele pe care le ai alegandbetonul amprentat si nu pavelele clasice?

Pavelele clasice le gasesti doar in catevaforme si culori in schimb, betonul amprentat poate avea orice culoare sau formadoresti, ba chiar poti alege singur care sa fie modelul pavajului. Chiar si opoza cu beton amprentat poate fi pusa in practica daca apelezi la profesionisti.In functie de preferinte, betonul poate avea aspect de piatra naturala, caramidasau chiar lemn. Probabil ca ti s-a intamplat vreodata sa scapi de jos ulei sauo solutie ce a fost destul de greu de indepartat, in cazul betonului amprentat,petele se curata foarte usor, doar cu apa. Foarte important de mentionat estefaptul ca betonul amprentat este foarte prietenos cu mediul, nimic din compozitialui nu dauneaza sanatatii planetei noastre.

Timpul de montare este foarte scurt, paveleleclasice de monteaza dala cu dala, trebuie aranjate dalele astfel incat saformeze modelul dorit... In cazul betonului amprentat montarea poate fifinalizata chiar si intr-o singura zi. In cazul pavelelor, se intampla uneorica iarba si micile plante nedorite sa creasca printre dale, insa in cazulbetonului amprentat aceast lucru nu este posibil.
www.cinemabox.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus