Stiri de ultima ora

Bernie Sanders, bucuros că viralizarea fotografiei sale îl va ajuta să strângă milioane de dolari ce vor fi donaţi în scopuri caritabile

Bernie
Sanders, bucuros că viralizarea fotografiei sale îl va ajuta să strângă milioane
de dolari ce vor fi donaţi în scopuri caritabile
Monden
Bernie Sanders, fotografiat la ceremonia de învestitură de miercuri a preşedintelui Joe Biden

Bernie Sanders spune că viralizarea fotografiei sale de la ceremonia de învestitură a preşedintelui Joe Biden ar putea contribui la strângerea a milioane de dolari în scopuri caritabile.

Fotografiat în timp ce purta o pereche de mănuşi cu un singur deget şi aruncând o privire încruntată din spatele măştii sanitare, imaginea senatorul american Bernie Sanders a devenit virală, provocând amuzament la nivel global.

Întrebat duminică la postul de televiziune CNN dacă este la fel de amuzat ca restul lumii de succesul imaginii sale devenite virale, senatorul de 79 de ani a spus, zâmbind, că este deosebit de bucuros că mănuşile lui cu un singur deget, tricotate manual, masca albastră şi privirea lui încruntată ar putea strânge bani pentru americanii nevoiaşi. „Nu doar că ne distrăm, dar avem de gând ca aici, în Vermont, să vindem în toată ţara hanorace şi tricouri, iar întreaga sumă care va fi colectată - mă aştept la vreo două milioane de dolari - va fi destinată unor programe precum Meals on Wheels , care asigură hrana vârstnicilor cu venituri mici , a spus Bernie Sanders. „Aşa că s-a dovedit a fi de fapt şi un lucru benefic, nu doar ceva amuzant , a spus acesta.

Jen Ellis, o profesoară din Vermont, a scris pe  Twitter  că i-a dăruit mănuşile lui Sanders, pe care le-a tricotat din lână reciclată de la nişte pulovere, în urmă cu doi ani. Sanders s-a remarcat în timpul ceremoniei de învestitură prin ţinuta lui compusă dintr-o pereche de mănuşi cu un deget, o geacă de snowboarding creată de compania Burton, din Vermont, şi un plic portocaliu pe care îl ţinea la subraţ. „Sunt convins că senatorul Sanders s-ar fi îmbrăcat exact la fel şi la propria ceremonie de învestitură , a scris un internaut pe Twitter.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus