Stiri de ultima ora

Au spus că părăsesc America dacă Trump ar ieşi din nou preşedinte. Aceste vedete nu mai suportă viaţa într-o ţară condusă de el.

Au spus că părăsesc America dacă Trump ar ieşi din nou preşedinte. Aceste vedete nu mai suportă viaţa într-o ţară condusă de el.
Monden


Se bucură de numeroase privilegii de la nivelul statutului lor de celebrităţi - dar tocmai acest statut le dă şi libertatea de a se muta oricând din ţara care le-a adus faimă şi bani. Dar care, spun ei, de 4 ani încoace, nu mai este o Americă de care sunt mândriAceste celebrităţi sunt pe punctul de a pleca din America, dacă ar câştiga din nou Donald Trump. Nu ştim, însă, şi dacă s-ar ţine de cuvânt - pentru că şi în 2016, a existat un val de vedete revoltate, gata să-şi facă bagajele. Miley cyrus, Samuel L. Jackson, Whoopi Goldberg s-au numărat printre revoltaţii care, însă, ulterior s-au răzgândit şi nu au mai plecat. 2020 a adus nume noi gata de împachetat pentru a călători spre alte zări. Iată ce au declarat câteva dintre aceste celebrităţi.Bruce SprinsteenRockerul din New Jersey, poreclit the Boss, are un hit clasic care îi arată mândria de american: Born in the USA. Ai zice că e un patriot înflăcărat, dar nu şi când vine vorba de Casa Albă ocupată de Donald Trump. "Dacă Trump e reales - ceea ce nu se va întâmpla, v[ spun că va pierde - dar dacă prin nu ştiu ce conjunctură, ar câştiga alegerile din nou, ne vedem în următorul avion. Îmi fac bagajele pentru Australia. Iubesc Australia. De câte ori sunt acolo, mă simt bine. E întotdeauna o plăcere să fiu în acele locuri. Iubesc oamenii, sunt multe locuri frumoase pentru excursii cu motocicleta, Australia e în inima mea. Iar Casa Albă trebuie exorcizată", a declarat Springsteen în luna octombrie.Ricky MartinArtistul şi-a manifestat deschis susţinerea pentru Joe Biden - şi chiar a afirmat pentru Variety că el şi soţul său se gândesc serios să se mute din America în cazul în care Trump obţine al doilea mandat prezidenţial. "Ne-am gândit să părăsim SUA. Deşi ar trebui să stăm aici şi să luptăm în continuare pentru drepturile noastre şi pentru lucrurile în care credem. Eu l-am susţinut dintotdeauna pe Biden. Cred că este singura opţiune pe care o avem, iar omul a fost în politică toată viaţa lui. Acum este momentul lui." John Legend şi Chrissy TeigenCelebrul cuplu s-a implicat activ în campania lui Joe Biden. Asta şi pentru că îşi doresc cu adevărat să rămână în America. "Când ne gândim cum ar fi dacă ar câştiga iar Trump, ne trece prin cap gândul de a părăsi ţara", a spus John Legend. "Ne-am născut şi am crescut aici, familiile noastre sunt aici. Tot ce avem e aici, ar fi îngrozitor de greu să plecăm. Dar nu ştiu ce altceva să facem când avem un preşedinte care vrea să distrugă democraţia. E firesc să te gândeşti că vrei să pleci într-un loc cu o democraţie autentică, unde există respect pentru legi şi drepturile omului", a mai spus el. Foto: Instagram 

OkMagazine.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus