Stiri de ultima ora

Arnold Schwarzenegger se întoarce: Actorul filmează pentru "Terminator 5" și "Terminator 6"

Arnold Schwarzenegger se întoarce: Actorul filmează pentru "Terminator 5" și "Terminator 6"
Monden
Fanii “Terminator” au motive de bucurie. După zece ani de la interpretarea ultimului rol în “Terminatorul 3: Supremaţia Roboţilor”,  Arnold Schwarzenegger se întoarce pentru a filma următoarele două serii ale filmului.

Schwzarzenegger, în vârstă de 65 de ani, a făcut aceste afirmații după ce a fost întrebat de jurnalişti dacă vrea să îşi reia rolul de robot trimis din viitor, informează The Sun .

“Sunt deschis în faţa acestei idei, dar dacă va mai fi un film ca «True Lies» şi «Terminator» - un «Terminator» bine făcut, pentru că ultimul a fost îngrozitor”, a precizat actorul.

Starul de origine austriacă a interpretat rolul unui robot trimis din viitor în primele trei filme din această franciză,  lansate în 1984, 1991 şi 2003.

Cel de-al patrulea, “Terminator – Salvarea”, lansat în 2009, i-a avut în rolurile principale pe Christian Bale şi Sam Worthington şi a fost singura peliculă din franciza "Terminator" în care nu a jucat Schwarzenegger.

Arnold şi-a încheiat mandatul de guvernator în 2011 şi a anunţat că îşi va relua cariera în cinematografie.

Se anunță un program foarte încărcat pentru fostul guvernator american. “Terminator 5” şi “Terminator 6” ar putea avea nevoie de mai mult timp pentru a fi realizate, întrucât Arnold Schwarzenegger are pe agenda sa de lucru alte şase filme în pregătire pentru anul 2013, inclusiv o continuare a comediei din 1988 “Gemenii/ Twins”, care se va intitula “Triplets”.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus