Stiri de ultima ora

Armand Assante, în „Las Fierbinţi“. Ce rol va interpreta actorul american FOTO

Armand Assante, în „Las Fierbinţi“. Ce rol va interpreta actorul american FOTO
Monden
Regizorul serialului „Las Fierbinţii“, Dragoş Buliga, alături de Armand Assante

Actorul american Armand Assante, în vârstă de 68 de ani, va apărea într-un episod din serialul de comedie „Las Fierbinţi“, de la ProTV, în regia lui Dragoş Buliga.

Potrivit reprezentanţilor ProTv, Armand Assante va apărea într-un episod din „Las Fierbinţi“, ce va fi difuzat joi, de la ora 20.30. 

Armand Assante este protagonistului lungmetrajului românesc „The Wanderers“/„Vânătorul de spirite“, în regia lui Dragoş Buliga. 

În episodul difuzat marţi, primarul Vasile le-a dezvăluit apropiaţilor că o creatură îi bântuie casa şi nu are linişte nici ziua, nici noaptea. „De o săptămână tot am senzaţia că mai e cineva cu mine în casă. Cred că am casa bântuită!”, i-a spus acesta Dalidei. Secretara s-a gândit că vizita unui preot s-ar putea să-l ajute.

FOTO ProTV

Vasile şi Dalida pun la cale un plan diabolic. Cum au deja experienţa de „vânători de spirite”, cei doi solicită ajutorul lui Armand Assante pentru a-l speria pe Robi, poliţistul satului, şi încearcă să afle de la celebrul actor american ce ar trebui să facă ca planul lor să dea roade. 

În luna aprilie are loc premiera filmului românesc „The Wanderers – Vânătorul de spirite“, primul lungmetraj al lui Dragoş Buliga, regizorul serialului „Las Fierbinţi“, cu Branko Djuric şi Armand Assante în distribuţie.

„The Wanderers, Vânătorul de spirite“, în regia lui Dragoş Buliga, cu actorul american Armand Assante în rol principal, este bazat pe un scenariu original semnat de Octav Gheorghe, fost publicitar care a colaborat cu Pro TV pentru serialele româneşti „Deschide ochii“ şi „Ai noştri“, dar şi pentru show-uri ca „Vocea României“ şi „Românii au talent. 
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus