Stiri de ultima ora

Antonio Banderas a devenit student la 55 de ani

Antonio Banderas a devenit student la 55 de ani
Monden
Actorul spaniol Antonio Banderas a devenit student la vârsta de 55 de ani, după ce s-a înscris la un curs de modă organizat de Central Saint Martins College, un renumit institut de arte şi design din Londra, informează Reuters.

FOTO: Instagram/antoniobanderasoficial

Starul hollywoodian, devenit celebru cu rolul pe care l-a interpretat în filmul "Masca lui Zorro/ The Mask of Zorro" (1998), a făcut acest anunţ prin intermediul unei fotografii pe care a publicat-o pe contul său de pe reţeaua de socializare Instagram.

Fotografia, care îl arată pe celebrul actor pozând alături de patru manechine de croitorie, este însoţită de următorul mesaj: "A doua săptămână de studiu la Central St. Martins a început. E intens, interesant, serios şi amuzant în acelaşi timp".

Central Saint Martins College, considerat unul dintre cele mai bune institute de modă din lume, a fost frecventat de-a lungul anilor de mulţi designeri britanici de succes, precum Stella McCartney şi Alexander McQueen.

O purtătoare de cuvânt a instituţiei londoneze a confirmat faptul că Antonio Banderas a devenit student al acestui institut, la care urmează un curs intensiv de modă, organizat pe o durată determinată.

Antonio Banderas a apărut recent în filmul "Pielea în care trăiesc/ La piel que habito", de Pedro Almodovar. În ultimii ani, Antonio Banderas, care a fost căsătorit cu actriţa americană Melanie Griffith, a jucat în special în producţii hollywoodiene, notabil fiind rolul pe care l-a făcut în "Masca lui Zorro", dar a bucurat şi copiii, împrumutându-şi vocea motanului aventurier din seria "Shrek" şi din filmul "Motanul încălţat/ Puss in Boots".
www.gandul.info

Articole similare :
comments powered by Disqus