Stiri de ultima ora

Antena 1 face anunțul: Mihai Bendeac a izbucnit în HOHOTE DE PLÂNS!

Antena 1 face anunțul: Mihai Bendeac a izbucnit în HOHOTE DE PLÂNS!
Monden
„Mă numesc Lavinia Florea , am 16 ani şi am emoţii… nu ştiu ce să zic. Sunt adoptată de la 6 ani şi sunt conştientă de faptul ăsta şi nu m-a deranjat până la 14 ani. Nu ştiu de ce, simt o chestie ciudată. Că toată lumea are părintele lui, iar eu nu-l am, ştiţi? Înainte am fost la casa de copii. La 4 ani am fost conştientă de asta. Şi de la 4 la 6 ani am fost la nişte asistenţi maternali groaznici... Simţeam că nu am fost băgată în seamă. Eram pusă la colţ... Alţi copii erau afară, iar eu eram înăuntru... Şi de acolo, femeia aceea care m-a făcut pe mine a semnat că pot fi adoptată de o persoană, şi atunci mama a venit şi m-a luat. Şi de atunci, ea e mama mea“, a povestit concurenta, potrivit adevarul.ro . 

Extrem de emoţionată, adolescenta a interpretat piesa Ioanei Ignat, „Nu mă uita“, şi a reuşit să-i impresioneze cu emoţia şi vocea ei caldă pe cei patru membri ai juriului. 

De departe, cel mai emoţionat de povestea şi interpretarea concurentei de 16 ani a fost Mihai Bendeac , care a izbucnit imediat în lacrimi, la primele versuri.  

„Nu am plâns de 10 ani în public... şi ştiam că atunci când se va întâmpla, nu o să mă pot opri“, a mărturisit nonconformistul actor.

„(...) Acum, nu ştiu ce s-a întâmplat. Pur şi simplu, după 10 ani… copilul ăsta a făcut el ceva şi a dărâmat un zid“, a mai spus Bendeac.  
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus