Stiri de ultima ora

Andreea Marin aruncă BOMBA ANULUI! ‘Zâna’ a făcut ANUNȚUL mult așteptat despre IUBITUL TINEREL: ‘Noi suntem mai mult decât iubiţi’ (GALERIE FOTO)

Andreea Marin aruncă BOMBA ANULUI! ‘Zâna’ a făcut ANUNȚUL mult așteptat despre IUBITUL TINEREL: ‘Noi suntem mai mult decât iubiţi’ (GALERIE FOTO)
Monden
După ce o bună bucată de vreme și-a ținut iubitul cu zece ani mai tânăr departe de ochii curioșilor, vedeta este acum deschisă în a vorbi despre acesta. Andreea a dat noi detalii despre relația sa, făcând declarații neașteptate.

 „Mie mi se pare că atunci când spui „e iubitul meu” e deja prea puţin pentru că noi ducem o viaţă împreună precum a unei familii. Noi suntem mai mult decât iubiţi.

DOLIU LA PRO TV!

Noi suntem un cuplu în adevăratul sens al cuvântului, evoluăm, construim împreună şi sper să trăim mulţi ani şi buni, la fel. (…) Cred că ceea ce e frumos este să trăieşti, să construieşti, să trăieşti demn şi cu bucurie alături de omul de lângă tine”, a declarat Andreea Marin la Antena Stars, potrivit viva.ro.

Fosta “Zână a Suprizelor” a povestit recent cum decurg lucrurile în familia lor.

„Din dragoste creez, cu dragoste las ceva în urmă, cu dragoste îmi privesc copilul și îmi iubesc bărbatul. Ne trezim la ora 7, eu și fetița mea, Adrian la 7 și jumătate, să ne pregătim pentru ziua ce vine. Fetița mea merge la școală, fiecare dintre noi la biroul său.

Seara a început să devină nelipsită bătaia cu perne. Eu sunt mai dură așa ca mamă și pun limite pentru că ar exploda întreaga casă dacă mă iau după cei dragi. Nu știu care e mai copil, Violeta sau Adi, dar e simpatic ce se întâmplă.

Cred că într-o zi o să intre și pisicile în jocul lor, momentan sunt speriate. E plăcut! Avem o casă veselă. Plănuim și o vacanță în 3, dar încă nu am ales o vacanță, știu că vom alege un loc însorit”, a spus Andreea Marin .
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus