Stiri de ultima ora

Alin Oprea, lăsat fără bani și fără casă de soția sa: Nu mai am acces la niciun ban din toți pe care eu i-am muncit și i-am făcut în această viață (VIDEO) |

Alin Oprea, lăsat fără bani și fără casă de soția sa: Nu mai am acces la niciun ban din toți pe care eu i-am muncit și i-am făcut în această viață (VIDEO) |
Monden
Alin Oprea iși acuză fosta soție și copiii că l-a lăsat pe drumuri și fără nici un ban în buzunar, după o viață întreagă de muncă. Artistul a povestit luni seară, în emisiune XNight Show că fosta nevastă, Larisa i-a blocat accesul la toate conturile în care își țineau toți banii pe care i-au agonisit.

Fosta soția i-a blocat accesul la conturile în care își țineau banii 

"Soția mea a făcut niște lucruri dure în aspectele financiare ale vieții noastre, în sensul că mi-a blocat accesul la toate conturile de bani ale familiei, atât din România cât și din Londra. Pracatic, eu nu mai am acces la niciun ban din toți banii pe care eu i-am muncit și i-am făcut în această viață și carieră. A pus ea stăpânire pe toți banii, din care ea practic ea nu a muncit o zi măcar pentru un leu din acei bani", a povestit cântărețul. 

Din 5 imobile pe care le-a deținut, Alin Oprea a fost lăsat pe drumuri

Mai mult, el spune că a fost proprietarul a 5 imobile în România, pe care le-a dat copiilor moștenire. Ulterior, 4 dintre acestea au fost vândute pentru achiziționare proprietății de la Londra unde locuiește fosta sa soție și cei doi copii ai lui acum. Alin Oprea a rămas să locuiască în proprietatea care i-a mai rămas, dar și la aceasta i-a fost restricționat accesul, totul cu acordul propriilor lui copii. 

"Noi aveam înainte de mutarea la Londra 5 proprietăți în BucureștiAm hotărât la un moment dat să facem donație copiilor aceste 5 proprietăți și banii pe care îi mai aveam, în ideea în care, orice ni s-ar îmtâmpla, știm că le rămân lor o moștenire importantă aș putea spune. Patru dintre proprietăți au fost vândute pentru a se plăti apartamentul de la Londra și a amiaa rămas o proprietate în care locuiam eu cu soacră-mea. După aflarea aventurii mele, rușionase, fantastice, ea practic mi-a închis ușa în spate când am plecta la un eveniment pe litoral și când m-am întors acasă, broasca era schimbată, cheiele mele nu se mai potriveau, practic am fost dat afară și n-am mai fost lăsat să intru în locuința de la București, cu acordul copiilor din păcate", a mai spus artistul. 
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus