Stiri de ultima ora

Alexandru Arșinel a fost externat din spital, după ce a fost infectat cu COVID-19 |

Alexandru Arșinel a fost externat din spital, după ce a fost infectat cu COVID-19  |
Monden
Actorul Alexandru Arșinel a fost externat din spital, declarându-se învingător împotriva virusului COVID-19. Pe 17 aprilie, Alexandru Arșinel fusese internat la Institutul „Matei Balș” din Capitală, după ce, atât el, cât și soția sa, s-au infectat cu coronavirus la două luni după vaccinare. 

În prezent, Alexandru Arșinel se simte bine și nu mai necesită supravegherea medicilor din spital.

„Chiar acum mă externează, mă simt bine, chiar acum plec acasă, o să am o zi plină, medicii au decis că sunt bine din punct de vedere al sănătății. M-ați sunat chiar în momentul externării, mă așteaptă fiul meu jos”, a declarat Alexandru Arșinel, pentru Gândul.ro.

Doctorul Adrian Marinescu declara recent faptul că forma ușoară de boală pe care a dezvoltat Alexandru Arișinel s-a datorat vaccinării anti-COVID-19.

„Cazul Arşinel este dovada că, dacă ne vaccinăm, facem o formă uşoară. Probabilitatea este mai mică să mă infectez dacă m-am vaccinat, dar, dacă o fac, e o formă uşoară. Nu a avut nevoie de oxigen (actorul Alexandru Arşinel, n.r.)”, a declarat Adrian Marinescu, directorul medical de la „Matei Balș”.

Alexandru Arșinel, în vârstă de 81 de ani, a fost vaccinat cu serul de la Pfizer, în urmă cu două luni, ca și soția lui, Marilena.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus