Stiri de ultima ora

Actriţa Scarlett Johansson îl apără pe Woody Allen, acuzat de abuzuri sexuale: „Îl iubesc, îl cred şi aş lucra cu el oricând“

Actriţa Scarlett Johansson îl apără pe Woody Allen, acuzat de abuzuri sexuale: „Îl iubesc, îl cred şi aş lucra cu el oricând“
Monden
Actriţa Scarlett Johansson (34 de ani) i-a luat apărarea regizorului Woody Allen (83 de ani) în privinţa acuzaţiilor de abuz sexual care i-au fost aduse, după ce mai multe dintre celebrităţile Hollywood-ului s-au distanţat de acesta din cauza scandalului sexual în care a fost implicat.

Actriţa Scarlett Johansson i-a luat apărarea regizorului Woody Allen, spunând într-un interviu pentru The Hollywood Reporter că îl „iubeşte“ şi „crede“ că este nevinovat în privinţa acuzaţiilor de abuz sexual care i-au fost aduse, potrivit  news.ro. 

„Îl văd pe Woody de câte ori pot şi am avut multe conversaţii cu el pe această temă. El susţine că este nevinovat şi îl cred. Îl iubesc pe Woody. Îl cred şi aş lucra cu el oricând“. a spus starul din „Avengers“ pentru The Hollywood Reporter. 

Allen a fost acuzat de fiica sa adoptivă Dylan Farrow că a molestat-o, acuzaţiile fiind aduse în 1992. Regizorul neagă învinuirile. 

   

În interviu, Johansson a mai afirmat: „Am fost foarte directă cu el şi el este la fel cu mine.“ Johansson a lucrat cu Allen la filmele „Match Point“, „Scoop“ şi „Vicky Cristina Barcelona“.

Actriţa a recunoscut că a fost „dificil“ să îşi exprime susţinerea pentru Allen în vremurile #MeToo: „Este o perioadă în care oamenii sunt concediaţi şi este de înţeles (...) Este o perioadă intensă“, a adăugat ea. 

Scarlett Johansson şi Woody Allen FOTO Guliver/Getty Images

Susţinerea ei pentru regizor este în contrast cu cea a vedetelor care s-au distanţat de el, precum Greta Gerwig, Colin Firth şi Mira Sorvino,care spun că regretă că au lucrat cu Allen.

Timothee Chalamet şi Rebecca Hall au spus amândoi anul trecut că şi-au donat veniturile revenite din colaborările cu Allen în scopuri caritabile. 

Allen a fost sprijinit de actriţa Diane Keaton, care a câştigat premiul Oscar pentru rolul ei din „Annie Hall“ (1977). 

Fiul lui Allen, Moses, care a contestat acuzaţiile împotriva tatălui său, pretinde că sora sa a fost învăţată de mama lor Mia Farrow. 

Woody Allen a numit anterior acuzaţiile formulate împotriva lui „fără temei“ şi nu a fost niciodată acuzat în legătură cu nicio învinuire adusă.

   

Fiica adoptivă a lui Allen şi a actriţei Mia Farrow, Dylan Farrow, l-a acuzat în 1992 pe tatăl său că a abuzat-o sexual când era o copilă. În aceeaşi perioadă, cineastul a început o relaţie cu o altă fiică adoptivă, Soon-Yi Previn, pe atunci în vârstă de 19 ani şi cu care până la urmă s-a căsătorit în 1997.

Despărţirea dintre Woody Allen şi fosta soţie, actriţa Mia Farrow, a fost grăbită după ce femeia a descoperit aventura pe care regizorul o avea cu fiica ei adoptată. Farrow a găsit poze nud cu Soon-Yi Previn în apartamentul lui Allen. 

Woody Allen şi Mia Farrow FOTO Guliver/Getty Images  

Woody Allen, născut pe 1 decembrie 1935, la New York, este regizor, scenarist şi actor. A debutat ca regizor cu „What s Up, Tiger Lily?”, în 1966, iar printre cele mai cunoscute filme ale sale se numără „Annie Hall” (1977), „Manhattan” (1979), „Another Woman” (1988), „Match Point” (2005), „Vicky Cristina Barcelona” (2008), „Midnight in Paris” (2011) şi „Blue Jasmine” (2013).

Cinastul a fost recompensat cu trei premii Oscar pentru cel mai bun scenariu original - în 2012, pentru „Midnight in Paris“, în 1987, pentru „Hannah and Her Sisters“, şi în 1978, pentru „Annie Hall“, şi unul pentru regie, în 1978, pentru „Annie Hall“. Din palmaresul său mai fac parte, între altele, trei trofee Globul de Aur şi şapte premii BAFTA.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus