Stiri de ultima ora

Actrița Reese Witherspoon a fost arestată pentru tulburarea ordinii publice alături de soțul ei, surprins în stare de ebrietate la volan

Actrița Reese Witherspoon a fost arestată pentru tulburarea ordinii publice alături de soțul ei, surprins în stare de ebrietate la volan
Monden
Actrița americană Reese Witherspoon a fost arestată, vineri, sub acuzația de tulburare a ordinii publice în Atlanta, Georgia, vedeta protestând după ce soțul ei a fost oprit de poliție pentru că își conducea mașina în stare de ebritate. Actrița, în vârstă de 37 de ani, s-ar fi luat la ceartă cu polițiștii de la Rutieră după ce aceștia le-au oprti mașina, la primele ore ale dimineții, scrie BBC News .

Poliţiştii îl chestionau pe soţul actriţei, Jim Toth, după ce constataseră o avarie la automobilul cuplului, în momentul în care Reese Witherspoon a început să îi insulte pe reprezentanţii forţelor de ordine.

Actriţa a început acel schimb de replici adresându-le poliţiştilor următoarea întrebare: "Voi ştiţi cum mă cheamă?".

Un agent de poliţie i-a răspuns: "Nu, nu am nevoie să cunosc numele dumneavoastră". Actriţa în vârstă de 37 de ani a continuat: "Sunteţi pe punctul de a afla cine sunt eu. Veţi apărea în presa naţională".

Reese Witherspoon, una dintre actriţele cel mai bine plătite de la Hollywood, care are reputaţia de a fi o persoană sinceră şi directă, a fost "iritată" de timpul prea îndelungat pe care poliţia şi l-a acordat pentru a-l chestiona pe soţul ei.

Actriţa şi soţul ei au fost mai întâi plasaţi în detenţie, ulterior fiind eliberaţi, potrivit aceleiaşi surse.

La două zile după acest incident, un reprezentant al actriței a publicat o scrisoare prin care Reese își cere scuze pentru comporamentul său.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus