Stiri de ultima ora

Actriţa Elizabeth Pena, din sitcomul Modern Family, a murit la 55 de ani

Actriţa Elizabeth Pena, din sitcomul Modern Family, a murit la 55 de ani
Monden
Actriţa Elizabeth Pena a murit la vârsta de 55 de ani. Potrivit informaţiilor apărute în presa din străinătate, actriţa a murit din cauze naturale, după o scurtă suferinţă.

"Sunt copleşit şi cu inima frântă. A fost nu doar o actriţă fantastică, ci şi una dintre cele mai minunate persoane pe care le-am cunoscut vreodată", a scris pe Twitter actorul Lou Diamond Phillips, colegul său de platou din filmul "La Bamba".

Născută la New Jersey, actriţa şi-a făcut debutul pe scena teatrelor new-yorkeze, iar în 1978 a obţinut primul său rol de film, în "El Súper", de Leon Ichaso.

În cariera sa prolifică de-a lungul a peste patru decenii, Elizabeth Peña a jucat în diverse filme, precum "Rush Hour", "Lone Star", "Blue Steel" sau "Batteries Not Included", dar şi în seriale de televiziune, cum ar fi I Married Dora . Pena a obţinut şi un rol secundar în mult premiatul serial de televiziune "Modern Family", în rolul mamei personajului interpretat de Sofia Vergara.

Elizabeth Pena, care a contribuit la deschiderea porţilor Hollywood-ului pentru actorii latino-americani, a murit din cauze naturale, după o scurtă boală, a precizat reprezentanta sa, Gina Rugolo.
www.gandul.info

Articole similare :
comments powered by Disqus