Stiri de ultima ora

A FOST ULTIMA DORINȚĂ! Mesajul transmis de Denisa Manelista tatălui său, chiar înainte de A MURI! ȚI SE FACE PĂRUL MĂCIUCĂ!

A FOST ULTIMA DORINȚĂ! Mesajul transmis de Denisa Manelista tatălui său, chiar înainte de A MURI! ȚI SE FACE PĂRUL MĂCIUCĂ!
Monden
Cu doar câteva ore înainte de a se stinge, ea și-a sunat părintele să îi spună câteva cuvinte, dat fiind faptul că el era la Ștefănești, în Vâlcea.

Parcă simțind că sfârșitul se apropie, Denisa a vrut să își liniștească tatăl și i-a trasmis că este împăcată cu tot ceea ce i s-a întâmplat.

PRO FEȚ IE APOCALIPTICĂ PENT RU ROMÂNI A! URGI A IMAGINI APOCALIPTICE (GALERIE FOTO)

Mai mult, l-a rugat să aibă grijă de el și de bunică.

Casa în care s-a născut Denisa păstrează și acum doliu, iar părinții vizitează mormântul fiicei și plâng ori de câte ori vorbesc despre ea.

"A fost un doliu pe care l-am avut aici la casa părintească unde s-a născut Denisa şi un doliu care a fost la Bucureşti la apartamentul pe care l-a avut. Şi vecinii de acolo, bine, nu cu răutate, dar au spus că ar fi indicat să-l luăm de acolo de la uşa apartamentului şi să-l punem tot aici la casă. Aşa am făcut să nu creadă oamenii că suntem de rea voinţă. (...) Amândouă sunt înrămate, am pus nişte fotografii cu Denisa, le-am pus aici la casa părintească, avem şi o placă din marmură, deci un lucru puţin mai deosebit aşa în amintirea Denisei", a spus Emilian Răducu, conform spynews.ro .

Denisa Răducu a murit pe 23 iulie 2017. Cunoscuta cântăreață s-a luptat timp de câteva luni cu o boală grea.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus