Stiri de ultima ora

Video Trafic in conditii de iarna

Video Trafic in conditii de iarna
Meteo
A nins mult în noaptea de marți spre miercuri în zonele montane din județul Brașov. Zăpada a creat probleme mașinilor de mare tonaj care au urcat greu sau chiar au derapat pe șosele și au blocat traficul. Și în Botoțani, circulaţia pe toate drumurile naţionale se desfăşura, miercuri dimineaţă, în condiţii de iarnă, pe fondul ninsorilor abundente care afectează judeţul.

Trafic in conditii de iarna

Temperatura înregistrată la Botoşani miercuri dimineaţă, la ora 7:00, era de 0 grade Celsius. Drumurile cele mai afectate de ninsoare şi viscol la câmp sunt DN 29, care face legătura între municipiul Botoşani şi Suceava şi DN 29C Cucorăni- Siret. Pe aceste drumuri, partea carosabilă este acoperită parţial cu zăpadă înmuiată, iar vizibilitatea coboară local sub 100 metri, informează reprezentanţii SDN Botoşani.

În județul Brașov, între Râșnov și Predeal, două tiruri s-au defectat și au blocat circulația pe sensul lor de mers. Autoritățile au decis restricționarea de tonaj pentru autovehiculele peste 7,5 tone, iar utilajele au intervenit pentru deszăpezire. Tirurile au fost redirecționate pe DN1.

Traficul rutier este de asemenea oprit pe DN 11 Brețcu (jud. Covasna) - Oituz (jud. Bacău) din cauza unor copaci căzuți pe carosabil. Se acționează pentru remedierea situației.

Pe DN1, la km.222, între loc Mândra și Șercaia traficul este blocat total, din jurul orei 6.30, din cauza unui autotren care a intrat in derapaj. Traficul este deviat pe rute ocolitoare.
www.tvrinfo.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus