Stiri de ultima ora

Video Primavara in februarie

Video Primavara in februarie
Meteo
Primăvara pare că a venit deja în România. A fost atât de cald la soare, că puteai să stai afară chiar şi în tricou cu mânecă scurtă, în unele locuri. Temperaturile sunt cu peste 15 grade Celsius mai mari decât normalul perioadei, spun meteorologii. De sâmbătă se va răci însă. Iar în prima săptămână de mărţişor va fi chiar mai rece decât în mod obişnuit.

La Iaşi, au fost 16 grade, iar oamenii au ieşit să se bucure de soare şi de parfumul florilor de primăvară care vestesc mărţişorul.

Şi la Bucureşti pare că a venit primăvara. După-amiază s-au înregistart 18 grade la umbră. La soare a arăptat chiar peste 20 de grade.

De câteva zile, se tot încălzeşte, dar încă nu a fost doborât recordul de 26 d egrade, atins acum 5 ani la Medgidia.

Şi la munte e neobişnuit de cald.

Zilele trecute au fost 16-17 grade la staţia meteo Parâng, unde a fost doborât recordul lunar de temperatură.

Vineri vom atinge chiar 22 de grade în Subcarpaţii Munteniei şi Moldovei. Sunt temperaturi cu peste 15 grade mai mari faţă de normalul perioadei. Acum ar trebui să avem temperaturi în general cuprinse între 2 şi cel mult 9 grade.

În weekend vremea va intra într-un proces de răcire. Valorile termice vor scădea semnificativ, astfel că maximele vor fi cuprinse între 3 şi 10 grade Celsius. Local, sâmbătă se vor semnala precipitaţii sub formă de ploaie, iar la munte vor predomina ninsorile.

De Mărţişor va fi mai frig decât în mod normal, spun meteorologii. Baba Dochia are de scuturat cele 9 cojoace şi nu este exclus să ningă, nu doar la munte.
www.tvrinfo.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus