Stiri de ultima ora

Video Ploi, ninsori, vant

Video Ploi, ninsori, vant
Meteo
Ninsorile și vântul puternic afectează mare parte din țară. În toate porturile, operaţiunile au fost suspendate. Zăpada vine însă după ore bune de ploaie, cum s-a întâmplat și în București, și a provocat pagube importante.

Ploi, ninsori, vant

În contextul fenomenelor meteorologice prognozate, în această perioadă, s-au semnalat efecte la nivelul a şase judeţe - Constanţa, Dâmboviţa, Dolj, Olt, Sibiu, Timiş şi municipiul Bucureşti, unde pompierii au intervenit pentru deblocarea a patru autovehicule derapate, precum şi pentru degajarea copacilor căzuţi şi cablurilor electrice rupte, fiind avariate mai multe autoturisme. În urma acestor evenimente, nu au fost înregistrate victime.

Ca urmare a vremii nefavorabile, şi traficul rutier a fost temporar restricţionat, pe un sens de circulaţie, pe un drum naţional (DN 72/DB) pe Autostrada A1 pe sensul Deva către Sibiu şi este în continuare blocat pe DN 6/DJ, din cauza unui autotren derapat.

De asemenea, din cauza vântului puternic, au fost suspendate manevrele în porturile Constanţa Nord, Constanţa Sud şi Midia.

În continuare, pompierii militari rămân mobilizaţi, 24 de ore din 24, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor persoanelor aflate în dificultate.

Peste 11.400 de gospodării au rămas fără curent electric în Prahova

Peste 11.400 de consumatori din judeţul Prahova sunt nealimentaţi cu energie electrică, luni după-amiază, din cauza avariilor produse ca urmare a ninsorii abundente din ultimele ore.

Conform Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, 11.425 de consumatori din 14 localităţi, respectiv Cărbunari, Poienarii Burchi, Brăteşti, Târgşorul Vechi, Puchenii Mari, Puchenii Moşneni, Gorgota, Balta Doamnei, Potografu, Pietroşani, Dumbrava, Ciupelniţa, Radila şi Crivina - nu beneficiază de electricitate.
www.tvrinfo.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus