Stiri de ultima ora

Video Drum european transformat în patinoar

Video Drum european transformat în patinoar
Meteo
Unii se bucură când ninge, alții își fac griji! Cine a avut de făcut drumuri prin țară a prins și porțiuni pe care se pierde ușor controlul volanului. Mai ales dacă nu s-a curățat zăpadă ori s-a format polei. Mai multe mașini și tiruri au derapat, dar la Buzău polițiștii au luat măsuri pentru a putea ține drumul deschis dar le-au creat altora nemulțumiri.

Drum european transformat în patinoar

În staţiunea Rânca din judeţul Gorj s-a depus un strat nou de zăpadă de 20 de centimetri. A nins câteva ore fără oprire așa că utilajele pentru deszăpezire au început să curețe drumul din toiul nopții ca să poată fi ținut deschis traficul spre zona montană.

Și în zilele următoare va ninge în zona montană. Turiștii care vor să ajungă la Rânca sunt sfătuiți să își echipeze mașinile corespunzător.

În județul Buzău, ploaia înghețată a făcut un imens patinoar din drumul european 85. Cel mai afectat a fost tronsonul de 10 kilometri dintre Mihăilești și Căldăruşanca, la granița cu județul Ialomița, unde Poliția Rutieră a blocat complet circulația.

Circulația a fost reluată după Mai bine de două ore.

Poleiului și zăpadă au creat probleme și pe șoselele din sudul județului Dâmbovița. Un TIR a derapat și a rămas suspendat pe marginea unui pod.

Nu s-a mai putut circula aproape două ore, până când autotrenul a fost repus pe carosabil.
www.tvrinfo.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus