Stiri de ultima ora

Video Blocați în zăpadă

Video Blocați în zăpadă
Meteo
Vremea rea provoacă probleme în sud-estul ţării. În Dobrogea ninge de mai bine de 24 de ore, iar zeci de autoturisme au rămas blocate miercuri după-amiază în localităţile constănţene Sibioara şi Piatra. Potrivit ISU Dobrogea, au fost deszăpezite toate cele 198 de autovehicule blocate de viscol pe drumurile judeţene, iar şoferii şi-au putut continua drumul.

Blocați în zăpadă

ACTUALIZARE Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunţat joi dimineaţa că mai multe sectoare de drumuri naţionale sunt blocate din cauza condiţiilor nefavorabile.

Printre acestea se numără DN 22, între Măcin (judeţul Tulcea) şi Lumina (judeţul Constanţa), DN 2A, între Hârşova şi Mihail Kogălniceanu, şi DN 38, între Agigea şi Negru.

Pe două sectoare de drumuri naţionale a fost instituită restricţie de tonaj pentru vehicule cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone - respectiv DN 22, între Smârdan şi Lumina, și DN 22A, între Cataloi şi Hârşova.

ACTUALIZARE Nouă localităţi din judeţul Constanţa sunt în continuare fără energie electrică, din cauza viscolului, iar toate cele aproape 200 de autovehicule blocate de viscol miercuri după-amiază pe diferite drumuri din judeţ au fost deszăpezite, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea.

Printre comunităţile care, în momentul de faţă, nu au, parţial sau total, energie electrică se numără Ciocârlia, Lumina, Oltina şi Topraisar.

ACTUALIZARE Circulaţia a fost închisă pe zeci de drumuri din judeţele Constanţa, Tulcea, Ialomiţa şi Brăila.

Două femei au fost preluate de maşini speciale de intervenţie cu şenile. Una a ajuns la spitalul din Murfatlar, iar cealaltă la Centrul medical Cogealac.

A treia femeie a avut nevoie de ambulanţă, după ce a născut acasă.

Zeci de autoturisme şi microbuze au rămas blocate pe DN 22, iar o maşină care transporta produse de panificatie a scoasă de drumari din troiene.

Zeci de localități au rămas fără curent electric din cauza viscolului. Circulația locomotivelor electrice a fost restricţionată între București și Constanţa, iar programul trenurilor a fost modificat.

Dobrogea, estul Munteniei și sud-estul Moldovei sunt sub cod galben de ninsori si viscol până la ora 10.00.
www.tvrinfo.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus