Stiri de ultima ora

PROGNOZA METEO LUNARĂ. Valori termice ridicate în octombrie. Când încep ploile

PROGNOZA METEO LUNARĂ. Valori termice ridicate în octombrie. Când încep ploile
Meteo
PROGNOZA METEO LUNARĂ. Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestei perioade, în timp ce cantitățile de precipitații se vor situa în general în jurul celor normale pentru acest interval.

Săptămâna 05.10.2020 – 12.10.2020

TEMPERATURA MEDIE A AERULUI. Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestei perioade, la nivelul întregii țări, dar mai ales în jumătatea estică a teritoriului.

CANTITĂȚILE DE PRECIPITAȚII. Regimul pluviometric va fi excedentar în toate regiunile, dar mai ales în cele centrale, estice, sud-estice și la munte.

Săptămâna 12.10.2020 – 19.10.2020

TEMPERATURA MEDIE A AERULUI. Temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, pe întreg teritoriul României.

CANTITĂȚILE DE PRECIPITAȚII. Cantitățile de precipitații vor fi în general excedentare în regiunile vestice și în grupele vestice ale Carpaților Meridionali, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, posibil deficitare în sud-estul extrem.

Săptămâna 19.10.2020 – 26.10.2020

TEMPERATURA MEDIE A AERULUI. Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, în toate regiunile.

CANTITĂȚILE DE PRECIPITAȚII. Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Săptămâna 26.10.2020 – 02.11.2020

TEMPERATURA MEDIE A AERULUI. Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă, în toate regiunile.

CANTITĂȚILE DE PRECIPITAȚII. Cantitățile de precipitații se vor situa în general în jurul celor normale pentru acest interval, cu o tendință deficitară în regiunile extracarpatice
www.rtv.net

Articole similare :
comments powered by Disqus