Stiri de ultima ora

PROGNOZA METEO LUNARĂ. Valori termice ridicate la sfârşitul lunii septembrie. Când vin ploile

PROGNOZA METEO LUNARĂ. Valori termice ridicate la sfârşitul lunii septembrie. Când vin ploile
Meteo
PROGNOZA METEO LUNARĂ. Temperaturile vor fi mai ridicate decât cele sfârşitului lunii septembrie. Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în extremitatea de sud-est.

Săptămâna 21.09.2020 – 28.09.2020

TEMPERATURA MEDIE A AERULUI. Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestei perioade, la nivelul întregii țări, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în extremitatea de vest a teritoriului.

CANTITĂȚILE DE PRECIPITAȚII. Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în extremitatea de sud-est. Excepție vor face regiunile vestice, unde cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Săptămâna 28.09.2020 – 05.10.2020

TEMPERATURA MEDIE A AERULUI. Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile extracarpatice.

CANTITĂȚILE DE PRECIPITAȚII. Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare, în toate regiunile, dar mai ales în cele sud-vestice.

Săptămâna 05.10.2020 – 12.10.2020

TEMPERATURA MEDIE A AERULUI. Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

CANTITĂȚILE DE PRECIPITAȚII. Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, în toate regiunile.

Săptămâna 12.10.2020 – 19.10.2020

TEMPERATURA MEDIE A AERULUI. Valorile termice se vor situa ușor peste cele specifice acestei perioade, la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile extracarpatice.

CANTITĂȚILE DE PRECIPITAȚII. Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână, în toate regiunile
www.rtv.net

Articole similare :
comments powered by Disqus