Stiri de ultima ora

PROGNOZA METEO LUNARĂ. Când vin ploile în România

PROGNOZA METEO LUNARĂ. Când vin ploile în România
Meteo
PROGNOZA METEO LUNARĂ. Valorile termice sunt uşor mai ridicate decât cele specifice acestei perioade. Regimul pluviometric va fi local deficitar în regiunile nord-vestice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 28.09.2020 – 05.10.2020

TEMPERATURA MEDIE A AERULUI. Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestei perioade, la nivelul întregii țări, dar cu o abatere termică pozitivă ușor mai accentuată, local, în regiunile estice și sud-estice.

CANTITĂȚILE DE PRECIPITAȚII . Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice, centrale, nordice și nord-estice, iar în regiunile sudice va fi în general deficitar.

Săptămâna 05.10.2020 – 12.10.2020

TEMPERATURA MEDIE A AERULUI. Temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile, dar mai ales în cele sudice și vestice.

CANTITĂȚILE DE PRECIPITAȚII. Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână, posibil ușor mai ridicate în nord-vest, dar și ușor mai coborâte în sud-est.

Săptămâna 12.10.2020 – 19.10.2020

TEMPERATURA MEDIE A AERULUI. Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă, mai ales în regiunile sudice.

CANTITĂȚILE DE PRECIPITAȚII. Regimul pluviometric va fi local deficitar în regiunile nord-vestice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 19.10.2020 – 26.10.2020

TEMPERATURA MEDIE A AERULUI. Mediile valorilor termice se vor situa în general în jurul celor normale pentru această săptămână, posibil ușor mai ridicate în regiunile sudice.

CANTITĂȚILE DE PRECIPITAȚII.Cantitățile de precipitații vor fi local deficitare în regiunile din nordvestul țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.
www.rtv.net

Articole similare :
comments powered by Disqus